ΤΟΠΙΚΑ

Προσλήψεις τριών φυσιοθεραπευτών στην ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ Βόλου

προσλήψεις-τριών-φυσιοθεραπευτών-στ-525843

Για τις ανάγκες των ΚΗΦΗ Βόλου, Αγριάς και Νέας Αγχιάλου

Στη στελέχωση των δομών ΚΗΦΗ Βόλου, Αγριάς και Νέας Αγχιάλου θα προχωρήσει η ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας περιόδου 2014-2020.

Η Επιχείρηση θα συνάψει σύμβαση μίσθωσης έργου διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης και έως τη λήξη του έργου στις 30 Ιουνίου 2022.

Οι συμβάσεις μίσθωσης έργου θα αφορούν στην ειδικότητα ΤΕ Φυσιοθεραπευτή συνολικά 3 ατόμων για κάθε δομή ξεχωριστά.

Το οικονομικό αντάλλαγμα για το παραπάνω έργο και για τις τρεις θέσεις ανέρχεται στο ποσό των 30.000€. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση, η οποία επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας (Διεύθυνση: Προύσσης 22-26 Ν. Ιωνία Βόλος. Τηλ.: 2421063374, Fax: 24210 22448 Email: [email protected]) απευθύνοντάς τη στη Γραμματεία, έως τις 19 Ιουλίου.

Το πλήρες κείµενο της ανακοίνωσης, το έντυπο της αίτησης και το παράρτηµα ανακοίνωσης ΣΜΕ µπορούν οι υποψήφιοι να αναζητήσουν στον δικτυακό τόπο της ΚΕΚΠΑ – ∆ΙΕΚ (www.kekpa.gr).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου