ΤΟΠΙΚΑ

Διασταυρώνουν ξίφη Δραμητινός- Μπέος

διασταυρώνουν-ξίφη-δραμητινός-μπέος-525802

Με φόντο τη χθεσινή επίσκεψη του δημάρχου Βόλου στο Νοσοκομείο της πόλης

Τα ξίφη τους διασταυρώνουν ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος και ο διοικητής του Νοσοκομείου της πόλης Ματθαίος Δραμητινός, με φόντο τη χθεσινή επίσκεψη του πρώτου στο Αχιλλοπούλειο και ανακοίνωση που εκδόθηκε για την απουσία του διοικητή.

Στην ανακοίνωση του Δήμου Βόλου, ο κ. Δραμητινός απάντησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook:

«Καταρχήν χαιρόμαστε που έστω και στο παραένα της θητείας τους θυμήθηκαν ότι υπάρχει νοσοκομείο στην περιοχή. Η μόνη επαφή όλη αυτή την πενταετία ήταν ένα ρουσφέτι, που θα γινόταν ούτως ή άλλως.

Επανειλημμένες οχλήσεις για προβλήματα του νοσοκομείου που άπτονται και των αρμοδιοτήτων του Δήμου έπεφταν συνήθως στο κενό.

Στην τάχα μου δήθεν προγραμματισμένη επίσκεψή του στο νοσοκομείο, που τη γνώριζαν μόνο αυτοί, να ξεκαθαρίσουμε ότι ο διοικητής ήταν στην Αθήνα για τα μεγάλα σχέδια αναβάθμισης του ιδρύματος και τη δημιουργία της κλινικής της παρηγορικής ιατρικής. Σχέδια και δράσεις που μάλλον ηχούν ως άγνωστες λέξεις στη φρασεολογία του κιτς που εκπροσωπεί».

Η απάντηση του Δήμου

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Βόλου δόθηκε απάντηση στην οποία αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Διαπιστώνουμε πόσο παραμορφωτικές για τον άνθρωπο μπορούν να καταστούν η μισαλλοδοξία, η κομματική φανατίλα και ο ασφυκτικός εναγκαλισμός με την εξουσία, ιδιαίτερα δε όταν πρέπει όλα αυτά να επιδεικνύονται σαν προσόντα, σε καθημερινή βάση, στους κομισάριους του κόμματος.

Η αλήθεια είναι ότι για τον «δραπέτη» του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, διοικητή Δραμητινό, μια συνάντηση με τον δήμαρχο Βόλου, έστω και στον «προνομιακό» του χώρο, μόνο ευχάριστη δεν θα ήταν. Η αναφορά του σε προσωπική περιπέτεια υγείας συγγενικού προσώπου του δημάρχου, που μάλιστα επιχειρείται να εμφανιστεί και σαν…ρουσφέτι(!) δείχνει ακριβώς την ποιότητα και το ήθος του ανδρός. Η περίπτωση αφορά στη σύζυγο του δημάρχου Βόλου και την ανάγκη υποβολής της σε μια χειρουργική επέμβαση, για την οποία εμπιστεύθηκε – και το αποτέλεσμα τη δικαίωσε απόλυτα – τους εξαιρετικούς γιατρούς του Νοσοκομείου Βόλου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου