ΤΟΠΙΚΑ

24χρονος Ρουμάνος ασέλγησε σε βάρος της 6χρονης ανιψιάς του

24χρονος-ρουμάνος-ασέλγησε-σε-βάρος-της-525727

Σοκ και οργή στην τοπική κοινωνία. Νεαρή μητέρα άφησε την 6χρονη κόρη της για ελάχιστη ώρα με τον νεαρό αδελφό της κι εκείνος ασέλγησε σε βάρος της ανιψιάς του.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την έγκληση που κατέθεσε στην Αστυνομία, η μητέρα εναντίον του αδελφού της, συνέβη στο σπίτι της μητέρας, που έχει ρουμανική καταγωγή, αλλά ζει και διαμένει χρόνια στη Νέα Ιωνία.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 30χρονη μητέρα στην Αστυνομία, η ίδια εμπιστεύθηκε για λίγη ώρα στον 24χρονο αδερφό της και θείο της μικρής, την κόρη της για να κάνει ορισμένες αγορές.

Ο 24χρονος ωστόσο εκμεταλλευόμενος την απουσία της, φέρεται να ασέλγησε εις βάρος της μικρής, που μία μέρα αργότερα εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα της τι ακριβώς είχε συμβεί. Το παιδί σύμφωνα με πληροφορίες ήταν κατατρομαγμένο και εξιστόρησε στη μητέρα του, την «περιπέτεια» που βίωσε.

Ανάστατη η 30χρονη με τα όσα άκουγε, δεν πίστευε στα αυτιά της. Σοκαρισμένη και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, μετέβη αμέσως στην Αστυνομία και κατήγγειλε το γεγονός.

Εις βάρος του 24χρονου σχηματίστηκε δικογραφία, καθώς είχε παρέλθει η διαδικασία του αυτοφώρου και σύντομα αναμένεται να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Η μικρή τη Δευτέρα, εκτός απροόπτου, αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου