ΤΟΠΙΚΑ

Αστυνομικοί με ευαισθησία

αστυνομικοί-με-ευαισθησία-524669

Κοντά στα παιδιά, τα οποία φιλοξενούνται στο Ορφανοτροφείο Βόλου, βρέθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας. Το μεσημέρι χθες, έξω από το κοινωφελές ίδρυμα στάθμευσε ένα αγροτικό αυτοκίνητο γεμάτο τρόφιμα, ρούχα και παιχνίδια, τα οποία είχαν συγκεντρώσει από το υστέρημά τους όλες τις προηγούμενες ημέρες οι αστυνομικοί. Ηταν μια συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης και συμπαράστασης των αστυνομικών στα παιδιά του Ορφανοτροφείου για τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων.

Η παράδοση των τροφίμων στην πρόεδρο της διοίκησης του Ορφανοτροφείου Ελένη Τσιανάκα έγινε από τον αστυνομικό διευθυντή Γιώργο Ταμβάκη και τους αστυνομικούς υποδιευθυντές Γιάννη Τόλια και Βασίλη Γιαννουλή.

Με την προσφορά της, η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, πρόσφερε χαμόγελα στα μικρά παιδιά, ενώ δήλωσε ταυτόχρονα τη συμπαράστασή τους στο έργο που προσφέρει το Ορφανοτροφείο Βόλου.

«Για τις άγιες ημέρες που διανύουμε και ως ένδειξη αναγνώρισης του δύσκολου έργου και συμπαράστασης στα παιδιά του Ορφανοτροφείου, το αστυνομικό προσωπικό συγκέντρωσε μεγάλη ποσότητα τροφίμων, παιχνιδιών και ρουχισμού για να τα προσφέρει στα παιδιά. Οι προσπάθειες αυτές θα συνεχιστούν και σε υπόλοιπες ευπαθείς ομάδες και πολίτες της πόλης», δήλωσε ο αστυνομικός διευθυντής Μαγνησίας.

Ο κ. Ταμβάκης έδωσε το μήνυμα της πρωτοβουλίας που ανέλαβε η τοπική Αστυνομία, λέγοντας ότι: «τα παιδιά είναι το μέλλον της χώρας μας. Είναι οι άνθρωποι που πρέπει να στηρίξουμε. Η Υπηρεσία μας πάντα θα βρίσκεται δίπλα τους ως συμπαραστάτης».

«Πραγματικά, όσες φορές χρειαστήκαμε τη συνδρομή της Διεύθυνσης, την είχαμε συμπαραστάτη στο πλευρό μας και θέλουμε να τους συγχαρούμε για το κοινωνικό έργο, αλλά και τις προσπάθειες στον τομέα της ασφάλειας που προσφέρουν», δήλωσε από την πλευρά της η πρόεδρος του Δ.Σ. του Ορφανοτροφείου Ελένη Τσιανάκα και ευχαρίστησε εκ μέρους της διοίκησης την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας για την συγκινητική πρωτοβουλία.

Ολες οι Αστυνομικές Διευθύνσεις της Θεσσαλίας παρέδωσαν χθες τρόφιμα που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί σε κοινωφελή ιδρύματα και συλλόγου, ως μια συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου τους.

Την παράδοση πραγματοποίησαν οι αντίστοιχοι Αστυνομικοί Διευθυντές σε στελέχη των ιδρυμάτων, τα οποία εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες και ευχές.

Τις εγκαταστάσεις του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας – παράρτημα ΑΜΕΑ Λάρισας «Ο Αριστεύς» επισκέφτηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής Λάρισας Παναγιώτης Ντζιοβάρας, ο αναπληρωτής Αστυνομικός Διευθυντής Τρικάλων Γεώργιος Αγάκος τον «Ερυθρό Σταυρό» – παράρτημα Τρικάλων και ο Αστυνομικός Διευθυντής Καρδίτσας Νικόλαος Γιαννέλος το Σύλλογο Πολυτέκνων του νομού Καρδίτσας.

ΒΑΣΩ ΣΑΜΑΚΟΒΛΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου