ΤΟΠΙΚΑ

Στη φυλακή 30χρονος για επίθεση σε γυναίκα και παλαιότερες καταδίκες

στη-φυλακή-30χρονος-για-επίθεση-σε-γυναί-524627

Επιτέθηκε δίχως λόγο και αφορμή σε 51χρονη ενώ του ήταν άγνωστη, και άρχισε να τη χτυπάει με μανία, με χέρια και πόδια, στο κεφάλι και σε διάφορα σημεία του σώματός της, με αποτέλεσμα η γυναίκα να τραυματιστεί και να χρειαστεί πρώτες βοήθειες.

Το περιστατικό συνέβη προχθές γύρω στις 10 το βράδυ κοντά στην εφορία Βόλου με δράστη 30χρονο Βολιώτη, ο οποίος έχει απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν την αστυνομία με διάφορες πράξεις.

Όπως αποδείχτηκε κατά την προανάκριση, δράστης και παθούσα δεν είχαν μεταξύ τους καμία σχέση, απλώς ο δρόμοι τους έτυχε να διασταυρωθούν… Σε ανύποπτη χρονική στιγμή, ο 30χρονος άρχισε να ρίχνει στην 51χρονη μπουνιές και κλωτσιές, με αποτέλεσμα εκείνη να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Το απίστευτο περιστατικό έγινε αντιληπτό από κόσμο που άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Προκλήθηκε μεγάλος πανικός και αναστάτωση. Η γυναίκα ήταν σοκαρισμένη. Εκεί που περπατούσε ένας άγνωστος άνδρας άρχισε να την ξυλοκοπά. Ήταν τραυματισμένη στο κεφάλι και χρειάστηκε να κάνει ράμματα.

Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου ενημερώθηκαν για το περιστατικό. Η γυναίκα νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο. Αναζήτησαν και συνέλαβαν τον δράστη. Ο 30χρονος κρατήθηκε το βράδυ και χθες οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Βόλου για την άσκηση ποινικής δίωξης και θα δικαστεί σε ρητή δικάσιμο.

Εναντίον του, σύμφωνα με πληροφορίες, προέκυψε ότι υπήρχε καταδικαστική απόφαση για παράβαση του νόμου περί όπλων. Στο παρελθόν είχε συλληφθεί, καθώς σε έλεγχο διαπιστώθηκε ότι είχε επάνω του επιμελώς κρυμμένο ένα μαχαίρι.

Ο 30χρονος είχε καταδικαστεί σε δεκατέσσερις μήνες φυλάκιση, ποινή που ήταν μετατρέψιμη, και η έφεση δεν είχε αναστέλλουσα δύναμη.

Είχε απασχολήσει στο παρελθόν αστυνομικές και δικαστικές αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες, με κλοπές και ναρκωτικά αλλά και τουλάχιστον με άλλη μία επίθεση σε γυναίκα το 2013.

Εναντίον του εκδόθηκε απόφαση φυλάκισης. Ο δράστης δεν είχε για να πληρώσει την ποινή. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι είναι άνεργος και άστεγος, ενώ αντιμετωπίζει και προβλήματα με την υγεία του.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου