ΤΟΠΙΚΑ

Φούλη Τσιώμου: «Ο σεβασμός στα στελέχη μας είναι αδιαπραγμάτευτος»

φούλη-τσιώμου-ο-σεβασμός-στα-στελέχη-524349

Βολές εξαπέλυσε χθες η γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Μαγνησίας Φούλη Τσιώμου. Με ανακοίνωσή της η κ. Τσιώμου εμμέσως πλην σαφώς καταφέρεται εναντίον στελεχών του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου καταλογίζοντάς τους ότι προπαγανδίζουν το έργο της δημοτικής αρχής. Παράλληλα αφήνει αιχμές και κατά στελεχών του ΚΙΝΑΝ.

Αναλυτικά σε σχόλιό της αναφέρει: «Η κοινοποίηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημοσιευμάτων με συγκεκριμένο πολιτικό στόχο προπαγάνδας του έργου της Δημοτικής Αρχής Μπέου, κορυφαίων στελεχών της, που έχουν μάλιστα διακριθεί για την αντιδημοκρατική συμπεριφορά τους εντός και εκτός του Δημοτικού Συμβουλίου… όσο και εάν υμνούν την επιχειρηματική δράση εταιρειών της πόλης… δεν συνάδει με την πολιτική συμπεριφορά στελεχών του
χώρου και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο».

«Ο δε σεβασμός στα στελέχη μας και όποιον άλλον, έχουν δώσει στην πράξη αγώνες απέναντι στον μπεϊσμό όταν άλλοι σιωπούσαν, συνεργαζόταν ή αδιαφορούσαν για όσα συμβαίνουν στη πόλη, για το Κίνημα Αλλαγής είναι δεδομένος και αδιαπραγμάτευτος», προσθέτει ακόμη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου