ΤΟΠΙΚΑ

Δωρεά αυτοκινήτου στην Αστυνομία από την Ιντερκάτ ATEBE

δωρεά-αυτοκινήτου-στην-αστυνομία-από-524056

Με ένα όχημα τύπου SUV, που παρέχει τη δυνατότητα πρόσβασης σε δύσβατες περιοχές, ενισχύεται για τις ανάγκες του το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.

Η κατασκευαστική εταιρεία Αφοι Παπαϊωάννου Ιντερκάτ ATEBE που στηρίζει με εξοπλισμό τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας έδρασε και πάλι. Μετά από χορηγίες που μεταξύ άλλων αφορούσαν σε καθίσματα εργασίας, ασυρμάτους, χαρτί Α4, η εταιρεία δωρίζει και ένα όχημα.

Σήμερα νωρίς το πρωί σε μία λιτή εκδήλωση στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας έγινε η παράδοση- παραλαβή του αυτοκινήτου.

Ο Αστυνομικός διευθυντής Μαγνησίας Βασίλης Καραϊσκος απένειμε πλακέτα στον εκπρόσωπο της εταιρείας και ευχαρίστησε για αυτή την προσφορά που ενισχύει ακόμη περισσότερο το αξιόμαχο της αστυνομίας.

Από την πλευρά του ο μέτοχος κι ιδιοκτήτης της τεχνικής εταιρείας Πανουργιάς Παπαϊωάννου επισήμανε ότι η εταιρεία του έχει επιλέξει συνειδητά να στηρίζει υπηρεσίες όπως η Αστυνομία, γιατί προσφέρουν στο έργο και στην ασφάλεια των πολιτών και τα οικονομικά που τους παρέχει το κράτος δεν είναι αυτά που θα έπρεπε.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου