ΤΟΠΙΚΑ

Εθελοντική αιμοδοσία στο 3ο Γυμνάσιο Βόλου

εθελοντική-αιμοδοσία-στο-3ο-γυμνάσιο-β-522962

Η Τράπεζα Αίματος του 3ου Γυμνασίου Βόλου, που δημιουργήθηκε πριν από τρία χρόνια με περισσή αγάπη για τον συνάνθρωπό, ήρθε η ώρα να ανανεωθεί σε συνεργασία ξανά με το 3ο Λύκειο Βόλου.

Τα παιδιά, μυημένα πλέον στην αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας, γίνονται κοινωνοί της μεγάλης ιδέας υπενθυμίζοντας σε όλους μας πως αρκούν πέντε λεπτά από το χρόνο μας για να σωθεί μια ζωή

Για το λόγο αυτό την Τετάρτη 8 Μαΐου 2019 στον προαύλιο χώρο του σχολείου (Κύπρου 9) θα γίνει ένα διαφορετικό μάθημα: ένα μάθημα εθελοντισμού, αλληλεγγύης και προσφοράς με αποδέκτες όλα τα μέλη της σχολικής κοινότητας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Κινητή μονάδα αιμοληψίας από το Νοσοκομείο του Βόλου θα βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του σχολείου από τις 8:30 – 13:00, για να υποδεχτεί εθελοντές αιμοδότες, παλιούς και καινούριους, για να γνωρίσει ανθρώπους που νιώθουν ότι τους περισσεύει αγάπη προς το συνάνθρωπο, γνωστό ή άγνωστο.

Μαθητές, καθηγητές και γονείς προσκαλούμε όλους να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να δώσουν έμπρακτο παράδειγμα αγάπης και ανθρωπιάς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου