ΤΟΠΙΚΑ

Χαρ. Ζάχος: Κυκλοφοριακή αναρχία επικρατεί στην Αγριά

χαρ-ζάχος-κυκλοφοριακή-αναρχία-επικρ-522755

Κυκλοφοριακή αναρχία καταγγέλλει ότι επικρατεί στην Αγριά ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και δημοτικός σύμβουλος Βόλου, Χαράλαμπος Ζάχος. Ο κ. Ζάχος υπέβαλε ερώτηση στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Βόλου. Επικαλούμενος τον τραυματισμό δημότη και δύο τροχαία στην περιοχή, σημειώνει ότι οι συνθήκες κυκλοφορίας δεν είναι ασφαλείς για τους πεζούς και τα μικρά παιδιά.

«Ειδικά στις ώρες εκτροπής της κυκλοφορίας οι δύο δρόμοι 28ης Οκτωβρίου και Ρήγα Φεραίου είναι άκρως επικίνδυνοι. Κανείς πεζός και ειδικά μητέρες με καροτσάκι δεν μπορεί να περάσει εκτός αν φιλοτιμηθεί κάποιος οδηγός και σταματήσει.

Επιπλέον, τα περισσότερα πεζοδρόμια είναι κατειλημμένα από ΙΧ, ενώ δεν τηρείται και η πειθαρχία στις μονοδρομήσεις…», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος ζητεί από τη δημοτική αρχή Βόλου να ενημερωθεί αν είναι στις προθέσεις της να αναλάβει όλες τις απαιτούμενες αποφάσεις για την αποκατάσταση της ασφαλείας, όπως τη διάνοιξη των ωριμασμένων δρόμων του Σχεδίου Πόλης και την εμφάνιση στην Αγριά της Δημοτικής Αστυνομίας και της Τροχαίας για διευκόλυνση των πεζών αλλά και των οχημάτων στις ώρες εκτροπής της κυκλοφορίας εντός του ιστού της πόλης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου