ΤΟΠΙΚΑ

Με κορονοϊό ο αντιδήμαρχος Χρήστος Στεφόπουλος: Το μήνυμά του

με-κορονοϊό-ο-αντιδήμαρχος-χρήστος-στ-521589

Νοσεί με κορονοϊό τις τελευταίες ημέρες ο αντιδήμαρχος Βόλου Χρήστος Στεφόπουλος, ο οποίος πριν από περίπου 1,5 μήνα είχε ολοκληρώσει τον εμβολιασμό του με το εμβόλιο της pfizer.

Ο κ. Στεφόπουλος, από την Κυριακή που διαγνώστηκε θετικός στον ιό βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του και παρουσιάζει ήπια συμπτώματα, ενώ ήδη έχει γίνει απολύμανση όλων των χώρων στο γραφείο του στο πρώην Δημαρχείο Νέας Ιωνίας και οι στενές τους επαφές έχουν υποβληθεί σε μοριακό τεστ και βγήκαν όλοι αρνητικοί.

Ο αντιδήμαρχος Βόλου, με αφορμή την περιπέτειά του, με δήλωσή του στο taxydromos.gr, στέλνει το δικό του μήνυμα προς εμβολιασμένους.

«Το μήνυμα είναι ότι και οι εμβολιασμένοι πρέπει να προσέχουν», επισημαίνει ο κ. Στεφόπουλος και προσθέτει: «Στέλνω το μήνυμα ότι και οι εμβολιασμένοι πρέπει να προσέχουν. Το εμβόλιο σε θωρακίζει να περνάει κανείς ήπια τα συμπτώματα. Δεν σημαίνει όμως ότι δεν μπορεί να κολλήσει τον ιό και ως εκ τούτου να το μεταδώσει κιόλας. Αρα οι πολίτες, να είναι πολύ προσεκτικοί να μην επαναπαύονται. Και ας έχουν κάνει το εμβόλιο να προσέχουν όσο μπορούν τους ίδιους και τις οικογένειές τους μέχρι να περάσει αυτή η μάστιγα που απασχολεί όλη την ανθρωπότητα».

Όπως αναφέρει ο ίδιος, τα συμπτώματα που εμφανίζει είναι ήπια, με δέκατα, πονοκέφαλο, βήχα, καταρροή και απώλεια της γεύσης του. Ο κ. Στεφόπουλος, ακολουθώντας τις οδηγίες του θεράποντα γιατρού του θα παραμείνει σε καραντίνα μέχρι την επόμενη Τρίτη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου