ΑΡΧΙΚΗ
ΤΟΠΙΚΑ

Νεκρός 27χρονος αστυνομικός

Πρόσκρουση της μοτοσικλέτας του με το θάνατο για 27χρονο ειδικό φρουρό, από τη Νέα Αγχίαλο, ο οποίος υπηρετούσε στο Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αποκορωνού, στα Χανιά Κρήτης.



Ο Γιώργος Κων. Καρακάσης βρήκε ακαριαία το θάνατο νωρίς το πρωί της Κυριακής, όταν η μεγάλου κυβισμού μηχανή που οδηγούσε, εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες, στην εθνική οδό Ηρακλείου-Ρεθύμνου, στο ύψος της χωματερής του Φόδελε.



Ο άτυχος νέος αν και φορούσε κράνος, τραυματίστηκε θανάσιμα, λόγω της σφοδρότητας της πρόσκρουσης.



Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στις 8:40 το πρωί προχθές, Ο ειδικός φρουρός , υπηρετούσε στο ΤΑΕ Αποκορώνου, στα Χανιά.

Απαρηγόρητος θρήνος στη Νέα Αγχίαλο, μοναχοπαίδι της οικογένειας του Κωνσταντίνου Καρακάση, ο οποίος απεβίωσε πριν από δύο χρόνια και της Ελευθερίας Καρακάση.



Ο άδικος χαμός του νεαρού ειδικού φρουρού βύθισε στο πένθος τις αστυνομικές δυνάμεις στην Κρήτη. Στο άκουσμα της τραγικής είδησης, οι συνάδελφοι του και ο διοικητής του υπέστησαν σοκ. Όλοι μιλούσαν για ένα αξιαγάπητο παλικάρι και έναν φιλότιμο συνάδελφο.



Ο 27χρονος κατευθύνονταν από το Ρέθυμνο, όπου διέμενε στα Χανιά για να αναλάβει υπηρεσία. Οι συνθήκες πρόκλησης του δυστυχήματος διερευνώνται από το τμήμα Τροχαίας Ηρακλείου, ενώ αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο δρόμος ήταν καθαρός και δεν υπήρξε εμπλοκή άλλου οχήματος.



Ο άτυχος νέος είχε ενταχθεί στο σώμα των ειδικών φρουρών το 2007, μετά την εισαγωγή του στη Σχολή της Ξάνθης.



Ήταν μοναχοπαίδι

Κατέρρευσε η τραγική μάνα, όταν την πόρτα της οικείας της στη Νέα Αγχίαλο, χτύπησε αξιωματικός της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας και ψυχολόγος. Ο Γιώργος ήταν το στήριγμα που της είχε μείνει μετά την απώλεια του συζύγου της πριν από δύο χρόνια.



Η σορός του ειδικού φρουρού μεταφέρθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Το τελευταίο αντίο θα του απευθύνουν σήμερα συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι, στις 12μ, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ν. Αγχιάλου.

 

#Tags

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ