ΤΟΠΙΚΑ

Ν. Ιωνία: Εργαστηριακή εξέταση για το φονικό γκαζάκι

ν-ιωνία-εργαστηριακή-εξέταση-για-το-φο-521332

Κηδεύτηκε χθες η άτυχη Μαρίνα Κυριάκου, που έφυγε από τη ζωή, όταν γκαζάκι στα χέρια της έγινε «φονιάς» μετά από έκρηξη

Εργαστηριακή τοξικολογική εξέταση παρήγγειλε η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας, προκειμένου να διαλευκανθούν πλήρως τα αίτια θανάτου της 54χρονης από τη Νέα Ιωνία Μαρίνας Κυριάκου, που βρήκε τραγικό θάνατο το περασμένο Σάββατο το απόγευμα, όταν γκαζάκι έγινε φονιάς στα χέρια της, όπως αποκλειστικά έγραψε ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Με παραγγελία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου πραγματοποιήθηκε χθες από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας νεκροψία – νεκροτομή. Σύμφωνα με πληροφορίες, από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι η άτυχη γυναίκα είχε ισχαιμικές αλλοιώσεις στο μυοκάρδιο, τόσο παλαιότερες, όσο και πρόσφατες.

Η ιατροδικαστής ζήτησε να διενεργηθεί εργαστηριακή τοξικολογική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί, αν είχε εισπνεύσει μονοξείδιο του άνθρακα.

Ο αδερφός της Νίκος Κυριάκου ανέφερε συντετριμμένος στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «Περιμένουμε να μάθουμε και εμείς τι συνέβη».

Η Μαρίνα Κυριάκου κηδεύτηκε χθες στις 14:00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου στο Διαδημοτικό Κοιμητήριο «Κούκος».

Κανείς από το συγγενικό και το ευρύτερο περιβάλλον της δεν είχε λόγια για να εκφράσει τη λύπη του.

Ηταν μητέρα δύο παιδιών. Διέμενε στο πατρικό της σπίτι μόνη, όταν σημειώθηκε το δυστύχημα, καθώς οι κόρες της ήταν στην Αθήνα.

Στις 16:00 οι γείτονες άκουσαν δυνατό θόρυβο, που προερχόταν από έκρηξη και ειδοποίησαν τις αρχές για βοήθεια.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ. Η γυναίκα έφερε τραύματα στο πρόσωπο, στα χέρια και στα πόδια και είχε ήδη εκπνεύσει. Το πλήρωμα δεν προχώρησε σε ενέργεια, ενώ ο αδερφός της 54χρονης κάλεσε την Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έκρηξη προκλήθηκε, όταν η γυναίκα άναψε στο καμινέτο και ετοιμαζόταν να το χρησιμοποιήσει.

Από την έκρηξη προκλήθηκε φωτιά που κατέκαψε τη μονάδα του κλιματιστικού της, όπως μαρτυρούσαν οι χώροι του σπιτιού της στους οποίους επικρατούσε αναστάτωση.

Ηταν, όμως, μικρής έκτασης. Κατέκαψε κάποια άλλα αντικείμενα και εξασθένησε γρήγορα. Δεν απαιτήθηκε έτσι η 54χρονη να καλέσει σε βοήθεια την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου, καθώς η πυρκαγιά σβήστηκε.

Ομως, εικάζεται ότι στο σπίτι είχε προκλήθηκε ασφυκτική ατμόσφαιρα από τον καπνό.

Ούτως ή άλλως η οικία της είναι μικρή και αποτελείται από δύο δωματιάκια.

Ετσι υπό εξέταση είναι από την Αστυνομία η γυναίκα να εισέπνευσε αναθυμιάσεις, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις και δίχως να είναι σε θέση να βοηθήσει πλέον τον εαυτό της να υπέστη ασφυκτικό θάνατο. Δεν αποκλείεται ακόμη στην αναστάτωση μετά την έκρηξη η 54χρονη να υπέστη επεισόδιο με την υγεία της από παθολογικό πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας αποκλείστηκε.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου