ΤΟΠΙΚΑ

Επεκτείνει δραστηριότητες το τυροκομείο «Καρακάνας»

επεκτείνει-δραστηριότητες-το-τυροκο-519082

Στα ράφια της κορυφαίας αλυσίδας βιολογικών προϊόντων στην Αττική

Μεγαλώνει και εμπλουτίζεται η ιστορία του τυροκομείου «Καρακάνας», με τα νέα προϊόντα να κατέχουν περίοπτη θέση στην κορυφαία αλυσίδα βιολογικών ειδών στην Αττική.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία επεκτείνει της δραστηριότητές της και στην παραγωγή ζυμούμενων γαλακτοκομικών προϊόντων (γιαούρτια, κεφιρ κ.λπ.) και γλυκισμάτων (κρέμες, ρυζόγαλα κ.λπ.) καλωσορίζοντας στην ομάδα της τη βολιώτικη βιοτεχνία «Η Νέα Δημητριάς» με παράδοση από το 1958.

Στηνδεύτερη παραγωγική μονάδα του τυροκομείου με το όνομα «Η Νέα Δημητριάς» θα παράγονται όλα τα ζυμούμενα προϊόντα και γλυκίσματα με την ίδια ονομασία, διατηρώντας την παράδοση και τις παιδικές μνήμες, με ταυτόχρονη αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό των ποιοτικών χαρακτηριστικών των ιστορικών αυτών προϊόντων.

Στην παραγωγική μονάδα του Στεφανοβικείου Μαγνησίας διατηρείται η παραγωγή των τυροκομικών προϊόντων και τα δύο ιδιόκτητα καταστήματα λιανικής στον Βόλο αποτελούν βασικά σημεία διάθεσης όλων των προϊόντων της εταιρείας.

«Η εταιρεία μας με την κίνηση αυτή μπαίνει και στην αγορά των βιολογικών προϊόντων, καθώς η πιστοποιημένη bio σειρά των προϊόντων «Νέα Δημητριάς» ήδη βρίσκεται στα ράφια της «Βιολογικό χωριό», κορυφαίας αλυσίδας καταστημάτων βιολογικών προϊόντων στον Νομό Αττικής», υπογραμμίζει ο Παναγιώτης Καρακάνας, τεχνολόγος Τροφίμων, MSc.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου