ΤΟΠΙΚΑ

Θύμα βιασμού φοιτήτρια στον Βόλο

θύμα-βιασμού-φοιτήτρια-στον-βόλο-518440

Με πρόσχημα τη συνέχιση της διασκέδασης, την ξεμονάχιασαν σε ερημικό χώρο και εφάρμοσαν νοσηρό σχέδιο

Μόνο αποτροπιασμό και φρίκη προκαλεί η καταγγελία, που έκανε φοιτήτρια. Η νεαρή κοπέλα έπεσε θύμα βιασμού από δύο Λαρισαίους στα τέλη του περασμένου Μαΐου στον Βόλο. Οι δύο άνδρες, με τους οποίους διασκέδαζε, φέρονται να την ξεμονάχιασαν σε ερημική τοποθεσία και να εφάρμοσαν σε βάρος της νοσηρό σχέδιο. Πρόκειται για νεαρούς ενήλικες, που, σύμφωνα με την καταγγελία, εκμεταλλεύτηκαν την ανάγκη της για διασκέδαση μετά το πολύμηνο lockdown.

Ο θρασύτατοι προχώρησαν στις καταδικαστέες πράξεις προφανώς πιστεύοντας ότι η κοπέλα δεν θα μιλούσε. Ομως, η φοιτήτρια έλυσε τη σιωπή της και μίλησε, όταν κατάφερε να μαζέψει τα συντρίμμια του εαυτού της. Κατήγγειλε τις πράξεις και ζήτησε παραδειγματική τιμωρία, ώστε καμία άλλη κοπέλα να μη βρεθεί στη θέση της και ζήσει τον ίδιο εφιάλτη.

Συγκεκριμένα, η καταγγελία έγινε τον Ιούνιο και η σοβαρή υπόθεση πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης. Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου όλο αυτό διάστημα έκανε διακριτικές έρευνες για να διαπιστώσει τι συνέβη. Αφού συγκέντρωσε το απαραίτητο υλικό υπέβαλε τη δικογραφία στην Εισαγγελία Βόλου, η οποία διέταξε κατ’ επείγουσα προκαταρκτική εξέταση.

Η κοπέλα βρίσκεται σε δραματική ψυχολογική κατάσταση και υποστηρίζεται από ψυχολόγο, προκειμένου να αντιμετωπίζει τον εφιάλτη που στοιχειώνει κάθε βράδυ τα όνειρά της.

Λίγε μόνο εβδομάδες είχαν περάσει από τότε που τελείωσε το lockdown της πανδημίας και σταμάτησαν τα ενοχλητικά μηνύματα για τις μετακινήσεις, όταν σημειώθηκε το περιστατικό φρίκης. Ενα όμορφο βράδυ που διασκέδαζε με τη φίλη της και δύο Λαρισαίους έμελλε να εξελιχθεί σε θρίλερ με δυστυχώς τραγική κατάληξη.

Τίποτα δεν προμήνυε το κακό που θα επακολουθούσε και τις αρρωστημένες προθέσεις των νέων που ήταν με την παρέα της. Μετά από τόσους μήνες απομόνωσης η διασκέδαση θα συνεχιζόταν σε κάποιο άλλο μέρος.

Η φίλη της δεν θέλησε να συνεχίσει μαζί τους και αποχώρησε. Η ίδια καλοπροαίρετα ακολούθησε την παρέα. Όμως, οι δύο άνδρες με τους οποίους είναι σχεδόν συνομήλικοι είχαν άλλες προθέσεις.

Αφού την ξελόγιασαν την οδήγησαν με το αυτοκίνητό τους σε ερημική τοποθεσία χωρίς τη θέλησή της. Στη συνέχεια αφού βεβαιώθηκαν ότι ήταν μόνοι και κανείς δεν θα τους έβλεπε, σύμφωνα με την καταγγελία, προχώρησαν σε σεξουαλικές πράξεις που η ίδια δεν επιθυμούσε. Δεν σταμάτησαν τις νοσηρές ενέργειες παρά τις αντιδράσεις της και τις αντιστάσεις που προέβαλε. Αντίθετα, φέρονται να ικανοποίησαν τις σεξουαλικές τους ορέξεις και οι δύο.

Κανένας τους δεν άλλαξε γνώμη με την εφαρμογή του σχεδίου. Οι φωνές της και οι εκκλήσεις της να την αφήσουν ήσυχη δεν συγκινούσαν. Αντίθετα εκμεταλλεύτηκαν την αδύναμη θέση της και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Η Εισαγγελία Βόλου ανέθεσε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου να διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου