ΤΟΠΙΚΑ

Εξι προσλήψεις τακτικού προσωπικού ζητά ο Δήμος Βόλου

εξι-προσλήψεις-τακτικού-προσωπικού-ζ-518094

Για το 2022, σύμφωνα με τον προγραμματισμό, που εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή

Πρόσληψη τακτικού προσωπικού συνολικά έξι ατόμων περιλαμβάνει ο ετήσιος προγραμματισμός του δήμου Βόλου για το 2022, ο οποίος εγκρίθηκε χθες από την Οικονομική Επιτροπή που συνεδρίασε διά περιφοράς.

Οι προτεινόμενες προ το υπουργείο Εσωτερικών προσλήψεις, αφορούν σε 1 θέση ΠΕ Αγρονόμων, Τοπογράφων, Μηχανικών, 1 θέση ΠΕ Μηχανολόγων Μηχανικών, 1 θέση ΠΕ Διοικητικού/ Οικονομικού, 1 θέση ΤΕ Μηχανολόγων, Ηλεκτρολόγων, Μηχανικών και 2 θέσεις ΔΕ Διοικητικών/Γραμματέων.

Συζητήθηκαν την Οικονομική Επιτροπή, η οποία σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία είναι η αρμόδια να αποφασίζει και όχι το δημοτικό συμβούλιο όπως ίσχυε παλαιότερα.

Η υποβολή του αιτήματος για τις προσλήψεις θα γίνει σήμερα Παρασκευή που είναι η καταληκτική ημερομηνία.

Ο προγραμματισμός συμφωνεί με τον πολυετή προγραμματισμό του δήμου για προσλήψεις προσωπικού.

Ο εν λόγω προγραμματισμός αποφασίστηκε με βάση την τεκμηρίωση της αναγκαιότητας των προσλήψεων, τον αριθμό των κενών θέσεων του φορέα, τον αναγκαίο χρόνο αναπλήρωσης των προσλήψεων και το ύψος της προκαλούμενης δαπάνης.

Επισημαίνεται ότι τα αιτήματα για πρόσληψη εποχικού προσωπικού δεν περιλαμβάνονται στον ετήσιο προγραμματισμό ούτε και τα αιτήματα για συμβάσεων μίσθωσης έργου. Τα εν λόγω αιτήματα θα υποβληθούν μέσω της διαδικασίας ετήσιου προγραμματισμού προσλήψεων έκτακτου προσωπικού.

Οι θέσεις για τακτικό προσωπικό στον δήμο Βόλου που δεν καλύπτονται από τον προαναφερόμενο προγραμματισμό είναι 1 ΠΕ Αγρονόμων, Τοπογράφων, Μηχανικών και 2 ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου