ΤΟΠΙΚΑ

Απειλούσε να αυτοκτονήσει ηλικιωμένος στο κέντρο του Βόλου

απειλούσε-να-αυτοκτονήσει-ηλικιωμέν-517764

Μεγάλη κινητοποίηση υπήρξε από την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ σήμερα το μεσημέρι για ηλικιωμένο που απείλησε ότι θα θέσει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, 80χρονος άνδρας πήγε με τη σύζυγό του που πάσχει από άνοια σε ιδιωτική κλινική του Βόλου, την άφησε εκεί, δήλωσε στους νοσηλευτές ότι θα επιστρέψει στο σπίτι του και θα αυτοκτονήσει «γιατί δεν αντέχει άλλο» και αποχώρησε.

Αμεσα από τους υπευθύνους της Κλινικής ενημερώθηκε η Αστυνομία και αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι του ηλικιωμένου, στην οδό Κανάρη στον Βόλο και τον βρήκαν στο χώρο της πυλωτής.

Ο 80χρονος φώναζε ότι θέλει να αυτοκτονήσει, και στη διάρκεια των προσπαθειών των αστυνομικών και των διασωστών του ΕΚΑΒ να τον μεταπείσουν και να τον ηρεμήσουν, ο ηλικιωμένος τους έλεγε ότι δεν αντέχει άλλο τα προβλήματα, ότι έκανε και τη δεύτερη δόση του εμβολίου και δεν νοιώθει καλά, ότι έχουν κάνει τον κόσμο πειραματόζωα με το εμβόλιο, ότι έχει έναν σκύλο και δεν μπορεί να τον συντηρήσει και άλλα πολλά.

Οι επίμονες προσπάθειες αστυνομικών και διασωστών είχαν μετά από ώρα αίσια κατάληξη και ο 80χρονος πείστηκε να μπει στο ασθενοφόρο και να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου