ΤΟΠΙΚΑ

Απεβίωσε ο πρώην Κοινοτάρχης Βυζίτσας Γραμμένος Σακελλαρίου

απεβίωσε-ο-πρώην-κοινοτάρχης-βυζίτσα-516099

Εφυγε σήμερα Σάββατο από την ζωή ο επί 20 χρόνια Κοινοτάρχης Βυζίτσας, Γραμμένος Σακελλαρίου, σε ηλικία 93 χρόνων.

Ηταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών ενώ ευτύχισε να δει και τρία εγγόνια.

Ο Γραμμένος Νικ. Σακελλαρίου γεννήθηκε το 1926 στη Βυζίτσα Πηλίου και φοίτησε στην Εμπορική Σχολή του Βόλου. Υπήρξε κτηματίας και παράλληλα υπηρέτησε τον τόπο που αγαπούσε, την ιδιαίτερη πατρίδα του, από διάφορες αυτοδιοικητικές θέσεις, καθώς και ως Κοινοτάρχης της για παραπάνω από 20 έτη συνολικά. Επίσης υπήρξε μέλος της Διοίκησης του Τσιτσιλιάνειου νοσοκομειακού ιδρύματος στα Καλά Νερά.

Συνέδεσε το όνομά του με μία μακρά περίοδο ευημερίας και ανάπτυξης του τόπου, συμμετέχοντας σε μερικά από τα σημαντικότερα γεγονότα της σύγχρονης ιστορίας του. Ήταν παντρεμένος με την Ανδρομάχη Σακελλαρίου και απέκτησε δύο παιδιά το Νικόλαο και τον Ιωάννη, ενώ αξιώθηκε να δει και τρία εγγόνια, την Ανδρομάχη, τον Γραμμένο και τη Δήμητρα.

Απεβίωσε την 11/05/2019, στην οικία του, περιστοιχισμένος από τα πρόσωπα του άμεσου οικογενειακού του περιβάλλοντος. Μέγιστη παρακαταθήκη του, το αυτοδιοικητικό του έργο, η ηθική και αξιοπρεπή του στάση στη ζωή, καθώς και η συνέπεια και η μετριοφροσύνη του.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Κυριακή 12 Μαΐου, στις 12.30 μ.μ. από τον Ι.Ν Ζωοδόχου Πηγής Βυζίτσας Πηλίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου