ΤΟΠΙΚΑ

Αργησε, αλλά ήρθε…

αργησε-αλλά-ήρθε-513289

Την τρίτη ημέρα του νέου έτους έκανε «ποδαρικό» στο Βόλο το πρώτο μωρό του 2014, δίνοντας στη Μαγνησία γένος θηλυκού… για την καινούργια χρονιά. Το τυχερό μωρό γεννήθηκε χθες στις 12:30 το μεσημέρι στη Μαιευτική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου και είναι βάρους 3 κιλών και 70 γραμμαρίων.

Πανευτυχείς οι γονείς της μικρούλας, Παναγιώτης Γάτος και Σταυρούλα Τόμπρα, γίνονται για δεύτερη φορά γονείς, καθώς έχουν ακόμη ένα κοριτσάκι 2 χρονών.

Το τυχερό μωρό γεννήθηκε χθες στις 12:30 το μεσημέρι και η μητέρα βρίσκονταν από προχθές στη Μαιευτική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου, περιμένοντας το ευχάριστο γεγονός, από ώρα σε ώρα.

Η 33χρόνη μητέρα Σταυρούλα Τόμπρα συγκινημένη, δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη γέννηση της κόρης μας. Από χθες γνωρίζαμε ότι δεν είχε γεννηθεί στο Βόλο άλλο μωράκι, αλλά τελικά χωρίς να το έχουμε προγραμματίσει έτυχε να κάνει ποδαρικό η κόρη μας, στο Βόλο. Εγώ βρισκόμουν στο Νοσοκομείο από την Πέμπτη, ωστόσο, περίμενα το δικό μου γιατρό για να γεννήσω».

«Το πρώτο παιδί στο Βόλο για το 2014 είναι ένα πανέμορφο κοριτσάκι βάρους 3 κιλών και 70 γραμμαρίων. Τόσο η μικρή όσο και η μητέρα της είναι υγιέστατες», τόνισε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η υπεύθυνη μαία του Νοσοκομείου Βόλου.

Το πρώτο μωράκι στο Βόλο ήρθε στον κόσμο με φυσιολογικό τοκετό και χωρίς να ταλαιπωρήσει ιδιαίτερα τη μητέρα της, η οποία ανέφερε ότι ήταν μια εύκολη γέννα.

ΑΘΗΝΑ ΤΣΙΡΓΗ

(Φωτο: Ηλίας Καράτσαλος)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου