ΤΟΠΙΚΑ

Αντιδράσεις για την ανάκληση μετατάξεων

αντιδράσεις-για-την-ανάκληση-μετατάξ-512645

Τη σύγκληση έκτακτου διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης και μάλιστα σήμερα, ζητά η ΔΑΚΕ Εκπαιδευτικών Νομού Μαγνησίας, υποστηρίζοντας ότι οι εκπαιδευτικοί που προέρχονται από τη Δευτεροβάθμια οδηγούνται στο απόσπασμα, εξαιτίας των αποφάσεων της Κυβέρνησης.

Οι καθηγητές της ΔΑΚΕ, αντιδρούν στην απόφαση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας να προχωρήσει «ελευθέρως αφού δεν έχει παρέλθει η διετία», στην ανάκληση όλων των διοικητικών πράξεων για τις μετατάξεις 3.655 καθηγητών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και περίπου 180 σε διοικητικές θέσεις.

«Χιλιάδες οικογένειες διαλύονται εντελώς ξαφνικά επειδή κάποιοι σύμβουλοι του κ. Κουράκη αποφάσισαν έτσι να λύσουν το πρόβλημα που δημιούργησαν κάποιοι άλλοι σύμβουλοι του κ. Αρβανιτόπουλου», καταγγέλλει η ΔΑΚΕ Εκπαιδευτικών.

Σύμφωνα με τους καθηγητές της ΔΑΚΕ, «πέρα από τον προσωπικό Γολγοθά, η επιστροφή τόσων χιλιάδων εκπαιδευτικών, θα δημιουργήσει τεράστια αναστάτωση στο σύνολο της Δευτεροβάθμιας και νέα ανασφάλεια στο σύνολο των εκπαιδευτικών των συγκεκριμένων ειδικοτήτων».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου