ΤΟΠΙΚΑ

Αποφοίτησαν από τη σχολή «Le Gourmet»

αποφοίτησαν-από-τη-σχολή-le-gourmet-511933

H ένατη τελετή αποφοίτησης της «Le Gourmet» για τους αποφοίτους του 2016 πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη 29 Μαρτίου στο Ξενία Βόλου. Τους αποφοίτους τίμησαν με την παρουσία τους φίλοι και συγγενείς. Την απονομή πραγματοποίησε ο εκπρόσωπος του Βρετανικού Οργανισμού N.C.F.E. Νοτίας Ευρώπης και Ασίας, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα αποκλειστικά για την τελετή απονομής.

Οι απόφοιτοι των ειδικοτήτων είναι οι εξής: HIGHER PROFESSIONAL DIPLOMA – EXECUTIVE CHEF: Χρήστος Ευθυμιάδης, Αντόνιο Τσεπάνι, Jaupllari Ilir, Ιωάννης Πάτρας, Ιωάννης Παγώνης, Παναγιώτης Δήμτσας, Βασίλειος Παπαδογεώργος, Ευστάθιος Γωγούλας, Θύμιος Γραμόζης, Κωνσταντίνος Καρούτσος, Παναγιώτης Σουλτάνης, Σταυρούλα Τσαρχογιάννη, Βασιλική Αναγιάννη, Γεωργία Ζούζουλα, Νεράϊδα Ισουφάϊ, Κωνσταντίνα Διαμαντή, Δήμητρα Τζεβάϊρ – Θεοχαρίδη.

Οι απόφοιτοι HIGHER PROFESSIONAL DIPLOMA IN HOSPITALITY MANAGEMENT είναι οι: Αικατερίνη Σορτίκου, Αντόνιο Τσεπάνι, Καλλιόπη Πάτσιου, Στυλιανός Ανθόπουλος.

Απόφοιτοι του HIGHER PROFESSIONAL DIPLOMA – PASTRY CHEF είναι οι: Παναγιώτα Βλάχου, Ιωάννα Μπιτόλα, Ιωάννης Βασιλείου, Στέφανος Φανάκης, Βασιλική Αναγιάννη, Χρήστος Ευθυμιάδης, Γεωργία Ζούζουλα και Νεράϊδα Ισουφάϊ.

Η Le Gourmet συγχαίρει όλους τους αποφοίτους της και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου