ΤΟΠΙΚΑ

Στον Βόλο ο Kώστας Χαρδαβέλλας

στον-βόλο-ο-kώστας-χαρδαβέλλας-511841

Στον Βόλο θα βρίσκεται ο βετεράνος δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλλας την ερχόμενη Πέμπτη 6 Απριλίου στις 19.00, προκειμένου να παρουσιάσει το βιβλίο του «Το ζεϊμπέκικο του νικητή» στο Public. Για το βιβλίο, που επιμελήθηκε ο γιός του και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη, θα μιλήσει ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Δημήτρης Μαρέδης.

Στο βιβλίο καταγράφονται ενθύμια από το ταξίδι του στην κόλαση και την επιστροφή στη ζωή. Πρόκειται για μια «ραψωδία θριάμβου της ανθρώπινης ψυχής, που ξεκίνησε επτά χρόνια πριν. Αρχές καλοκαιριού του 2009. Όταν με χτύπησε ο καρκίνος. Την ίδια ακριβώς εποχή που έβλεπα την οικονομική κρίση να παίρνει παραμάζωμα τη χώρα μου και ένιωθα τις πρώτες σεισμικές δονήσεις στη δουλειά μου, στο Alter. Τρία σε ένα δηλαδή. Μια κόλαση 3D. Τραγωδία τριών διαστάσεων. Το τζακπότ της καταστροφής» σημειώνει ο συγγραφέας.

Το βιβλίο–κατάθεση ψυχής του Κώστα Χαρδαβέλλα είναι αφιερωμένο στους μαχητές της ζωής. Γιατί όλοι όσοι μάχονται είναι νικητές. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της μάχης…

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου