ΤΟΠΙΚΑ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Νοσοκομείο του Βόλου

συγκέντρωση-διαμαρτυρίας-στο-νοσοκο-511608

Την Τετάρτη από τους συνταξιούχους ΙΚΑ για την υγεία

Στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Ε.Κ.Β, μετά την εισήγηση του απερχόμενου Δ.Σ., έγινε ουσιαστική συζήτηση για τα σοβαρά προβλήματα των συνταξιούχων εγκρίθηκε o διοικητικός και o οικονομικός απολογισμός. Επίσης εγκρίθηκε το πρόγραμμα δράσης, το οποίο περιλαμβάνει την Τετάρτη 20 Μαΐου, στις 12.00 το μεσημέρι, κινητοποίηση στο Νοσοκομείο του Βόλου με την απαίτηση να συμπληρωθούν άμεσα τα κενά σε προσωπικό και εξοπλισμό.

«Δεν μπορεί η κατάσταση του Νοσοκομείου να απασχολεί μόνο τους συναδέλφους εργαζόμενους εκεί. Είναι ζήτημα πρώτα και κύρια των εργαζομένων, συνταξιούχων, αυτοαπασχολούμενων και αγροτών της περιοχής μας και των οικογενειών τους, δηλαδή όλων μας, να αποτελέσει η κινητοποίηση αυτή καλή αφορμή για να αναπτυχθεί σε κάθε χώρο αυτή η αντίληψη, να κατανοηθεί η ρίζα του προβλήματος, να χτυπηθεί η προπαγάνδα που θέλει να κρύψει τους πραγματικούς ένοχους, να διεκδικηθούν αιτήματα που αφορούν την υγεία και στο Νομό Μαγνησίας» υπογράμμισε ο προέδρος του συλλόγου Γιώργος Ρούσσας.

Παράλληλα στις 27 Μαΐου, στις 11:00 π.μ. στο Ε.Κ.Β., θα γίνει σύσκεψη, μαζί με τους αντιπροσώπους της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα (ΣΕΑ), που θα μας ενημερώσουν για τις παραπέρα κινητοποιήσεις των συνταξιούχων, για τα προβλήματα της υγείας και της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης με σκοπό την κάθοδο στην Αθήνα στο 2ο δεκαπενθήμερο του Ιούνη, που θα γίνει Πανσυνταξιουχικό Συλλαλητήριο.

Στο τέλος της συνέλευσης εκλέχτηκε η Εφορευτική Επιτροπή που μετά την συνεδρίαση της, αποφάσισε να γίνουν αρχαιρεσίες την επομένη εβδομάδα, ξεκινώντας από την Δευτέρα 25 μέχρι και την Παρασκευή 29 Μαΐου, στην αίθουσα του Ε.Κ.Β. από τις 9:00 μέχρι 13:00 κάθε μέρα.

Τις αιτήσεις υποψηφιοτήτων για την νέα Διοίκηση, για τους αντιπροσώπους στο Ε.Κ.Β., την Ομοσπονδία Συνταξιούχων Ελλάδας ΙΚΑ και την Εξελικτική Επιτροπή θα δέχεται η Εφορευτική Επιτροπή, την Πέμπτη 21 Μαΐου, στα γραφεία του Συλλόγου μας, από τις 10:00 μέχρι 12:00 το πρωί.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου