ΤΟΠΙΚΑ

«Ο Βόλος πρέπει να αλλάξει σελίδα»

ο-βόλος-πρέπει-να-αλλάξει-σελίδα-510683

Τόνισε ο Δημ. Τσιμπανάκος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Νέας Ιωνίας με τον συνδυασμό «Βόλος – Ανατροπή – Δημιουργία» σε προεκλογική συγκέντρωση

Για το προγραμματικό πλαίσιο της παράταξης «Βόλος – Ανατροπή – Δημιουργία» και την ανάγκη αλλαγής σελίδας με μια νέα δημοτική αρχή στην πόλη του Βόλου μίλησε ο Δημ. Τσιμπανάκος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Νέας Ιωνίας με τον Απ. Παπαδούλη, σε συγκέντρωση που διοργάνωσε σε ένα διαφορετικό στιλ, παρουσία πολλών φίλων του, αλλά και συνυποψηφίων δημοτικών συμβούλων. Καλεσμένοι ομιλητές στην εκδήλωσή του ήταν η περιφερειακή σύμβουλος Μαγνησίας Τζούλια Τσαλίκη και οι Βαγγέλης Ζαχαρόπουλος, Αντώνης Πολίτης και Δημήτρης Λουφόπουλος.

«Η εγκατάλειψη της Νέας Ιωνίας και όλων των δημοτικών ενοτήτων είναι εμφανής και οι πολίτες δεν θα δώσουν δεύτερη ευκαιρία σε αυτούς που ξέχασαν την ύπαρξή τους εδώ και πέντε χρόνια» επισήμανε ο κ. Τσιμπανάκος. Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος είπε ακόμη ότι «η παράταξη «Βόλος – Ανατροπή – Δημιουργία» και ο Απ. Παπαδούλης έχουν ένα πλήρες πρόγραμμα και τόνισε πως «η αλλαγή στην πόλη και η επαναφορά της στην κανονικότητα σε ζητήματα ήθους και ύφους πρέπει να έχει τη νέα γενιά στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την αλλαγή».

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου Απόστολος Παπαδούλης, ενώ υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι έλαβαν τον λόγο σε μια διαφορετική προσέγγιση για το ύφος και τη στόχευση του προεκλογικού αγώνα.

Παρέμβαση Γιάννη Αναστασίου

Σε σύντομη παρέμβασή του ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Γ. Αναστασίου μίλησε για το δίλημμα των επικείμενων δημοτικών εκλογών στον Βόλο.

«Εχουμε δύο εβδομάδες να δουλέψουμε και να πείσουμε τους συμπολίτες μας ότι δεν είναι κανονικός δήμαρχος ο κ. Μπέος. Και όταν λέω δεν είναι κανονικός, εννοώ ότι το ζήτημα δεν είναι τα δύο έργα παραπάνω ή τα δύο έργα παρακάτω. Η κανονικότητα αυτής της δημοτικής αρχής έγκειται στο ζήτημα της δημοκρατίας, του διαλόγου, του λαϊκισμού, της φασίζουσας λογικής και νοοτροπίας. Είμαστε μία πόλη με βαριά δημοκρατική παράδοση. Είμαστε εδώ και αγωνιζόμαστε για να επιστρέψουμε σε μία δημοκρατική κανονικότητα διαλόγου, σύνθεσης και προσπάθειας δημιουργίας αναπτυξιακής προοπτικής για την πόλη», όπως είπε μεταξύ άλλων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου