ΤΟΠΙΚΑ

Διέπρεψαν οι αριστούχοι της Μαγνησίας

διέπρεψαν-οι-αριστούχοι-της-μαγνησία-484609

Δεν σταματούν να μετρούν επιτυχίες οι δύο αριστούχοι της Μαγνησίας, οι οποίοι άγγιξαν σχεδόν το απόλυτο 20. Ο Νάσος Καραθάνος από το 2ο Λύκειο Βόλου με 19.824 μόρια κατάφερε να εισαχθεί δεύτερος στη Ιατρική Σχολή Αθηνών, ενώ η Χαρούλα Ποδηματά από το Μουσικό Σχολείο Βόλου πλασαρίστηκε τέταρτη στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την τεράστια επιτυχία του είναι ο Νάσος Καραθάνος, καθώς το όνειρό του έγινε πραγματικότητα. Ο ίδιος, σεμνός με τα μέσα ενημέρωσης, δεν θέλησε να αναφερθεί στη διάκρισή του, ωστόσο ο πατέρας του, μεταφέροντας τις απόψεις του Νάσου, επεσήμανε πως «είναι μεγάλη η χαρά για την εισαγωγή του στην Ιατρική Σχολή Αθηνών και μάλιστα στη δεύτερη θέση. Ωστόσο ο Νάσος είναι συνάμα και στεναχωρημένος, καθώς φίλοι και συμμαθητές του δεν κατάφεραν να εισαχθούν στις σχολές προτίμησής τους».
Από την άλλη η Χαρούλα Ποδηματά δεν έκρυβε τη μεγάλη χαρά και την απόλυτη ικανοποίησή της για την εισαγωγή της στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.
«Ήταν η πρώτη και μοναδική μου επιλογή. Όταν έχεις περάσει τέταρτη στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στο ΕΜΠ δεν μπορείς παρά να είσαι απόλυτα ικανοποιημένος και ευτυχισμένος», σχολίασε η Χαρούλα, η οποία συγκέντρωσε 19.824 μόρια στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.
Η χρονιά που πέρασε ήταν ιδιαίτερα έντονη για την ίδια με αρκετές στερήσεις και πολύ διάβασμα. Βλέποντας όμως τώρα πως η κούραση τουλάχιστον των Πανελλαδικών και του άγχους του αποτελέσματος τελείωσε, η Χαρούλα επιθυμεί να έχει μια καλή φοιτητική πορεία, να συνεχίσει τις διακρίσεις της και κάποια στιγμή μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της να εργαστεί στο εξωτερικό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου