ΤΟΠΙΚΑ

Στο υπουργείο οι εργαζόμενοι της ΜΕΛΚΑ

στο-υπουργείο-οι-εργαζόμενοι-της-μελκ-489036

Αποφασισμένοι να μεταβούν ακόμη και στο Υπουργείο Υποδομών δηλώνουν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι της ΜΕΛΚΑ, που πιέζουν μαζί με τους άλλους τοπικούς φορείς προκειμένου να βρεθεί λύση στο πρόβλημά τους.
Οι εργαζόμενοι μαζί με τη Νομαρχία Μαγνησίας και το Εργατικό Κέντρο Βόλου πιέζουν για συνάντηση με τον Υπουργό Δημήτρη Ρέππα για να αρθεί το αδιέξοδο, ενώ χθες αντιπροσωπεία τους ενημέρωσε και τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κων. Αγοραστό που επισκέφτηκε το ΕΚΒ, όπως θα ενημερώσει και τους υπόλοιπους υποψηφίους για το συγκεκριμένο θέμα.
Τα οφειλόμενα στους εργαζόμενους σύμφωνα με τη δική τους όχληση υπολογίζονται περίπου σε 300.000 ευρώ και σύμφωνα με τους ίδιους το προσωπικό θα πρέπει κατά προτεραιότητα να πληρωθεί από το Υπουργείο Υποδομών και παράλληλα να συνεχιστεί η απρόσκοπτη κατασκευή του έργου.
«Η ηγεσία του Υπουργείου πρέπει να εξαντλήσει όλα τα μέσα που διαθέτει, να κινήσει τις διαδικασίες που ο νόμος προβλέπει, προκειμένου να δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί, εφόσον ο εργολάβος δεν έχει ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του» επισημαίνουν οι εργαζόμενοι, παραπέμποντας και στις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει για το συγκεκριμένο θέμα ο Υφυπουργός Υποδομών Γ. Μαγκριώτης, απαντώντας σε μία από τις πολλές αναφορές που κατέθεσε για το θέμα η αντιπρόεδρος της Βουλής Ροδούλα Ζήση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου