ΤΟΠΙΚΑ

Συνεχίζει στο τιμόνι της ΕΛΜΕ Μαγνησίας η Μαρία Γιαννουλή

συνεχίζει-στο-τιμόνι-της-ελμε-μαγνησί-507858

Αναδείχθηκε πρώτη σε ψήφους – Ποιοι εκλέγονται στο νέο διοικητικό συμβούλιο

Συνεχίζει και τη νέα διετία στο «τιμόνι» της ΕΛΜΕ Μαγνησίας η Μαρία Γιαννουλή, που αναδείχθηκε πρώτη σε σταυρούς στις εκλογές των καθηγητών για την ανάδειξη των νέων μελών του διοικητικού συμβουλίου.

Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα πρώτη παράταξη στις εκλογές των καθηγητών αναδείχθηκε η ΔΑΚΕ με 462 ψηφοδέλτια (ποσοστό 45,8%) και τρεις έδρες τις οποίες καταλαμβάνουν οι Μαρία Γιαννουλή (398 ψήφους), Χρήστος Καραβασίλης (167 ψήφους) και Δημήτρης Μπαζιάνας (165 ψήφους).

Η Ανεξάρτητη Ριζοσπαστική Κίνηση με 254 ψηφοδέλτια (ποσοστό 25,7%) παίρνει δύο έδρες, τις οποίες θα στελεχώσουν η Διαλεχτή Τσιτούμη και ο Σταύρος Κατσούρας (πληροφορίες αναφέρουν ότι θα παραιτηθεί υπέρ του Παντελή Τσιρέπα).

Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών με 157 ψηφοδέλτια (ποσοστό 15%) παίρνει μία έδρα, με εκπρόσωπό της τον Χρήστο Αργύρη και η παράταξη «Ολοι Μαζί» με 135 ψηφοδέλτια (ποσοστό 13%) παίρνει μία έδρα με εκπρόσωπό της τον Γιώργο Χαλκιαδόπουλο.

Το αποτέλεσμα των εκλογών για τους αντιπροσώπους στο 19ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ έφερε πρώτη παράταξη τη ΔΑΚΕ με ποσοστό 40% και τέσσερις έδρες και ακολουθούν η Ανεξάρτητη Ριζοσπαστική Κίνηση με ποσοστό 24,3% και δύο έδρες, η «Ολοι Μαζί» με ποσοστό 15,78% και δύο έδρες, η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών με 15,2% και δύο έδρες και οι Παρεμβάσεις Εκπαιδευτικών Μαγνησίας με ποσοστό 4,8% δεν βγάζει έδρα.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου