ΤΟΠΙΚΑ

Επιλύεται το πρόβλημα της μετακίνησης στο νησί Τρίκερι

επιλύεται-το-πρόβλημα-της-μετακίνηση-506535

Συνεργασία Χρ. Μπουκώρου με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος

Το ζήτημα της μετακίνησης των μόνιμων κατοίκων αλλά και των επισκεπτών στο νησί Τρίκερι που είχε ανακύψει με τους νέους κανονισμούς για τα πορθμεία της χώρας στο πλαίσιο της καταπολέμησης του Covid-19 ήταν το αντικείμενο συνεργασίας του βουλευτή Μαγνησίας και κοινοβουλευτικού εκπροσώπου Ν.Δ. Χρήστου Μπουκώρου με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη και τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος Θεόδωρο Κλιάρη.

Αμφότεροι, μετά τη συζήτηση που είχαν με τον βουλευτή Μαγνησίας, συμφώνησαν ότι δεν πρόκειται για ένα πορθμείο με μεγάλα επιβατικά μέσα ούτε με τακτικά δρομολόγια, οπότε το πλαίσιο των μετακινήσεων από τον Αλογόπορο προς το νησί Τρίκερι μπορεί να αλλάξει, καθώς αφορά μια μικρή απόσταση λίγων εκατοντάδων μέτρων.

Τόσο ο υπουργός Γιάννης Πλακιωτάκης όσο και ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Θεόδωρος Κλιάρης δεσμεύτηκαν ότι πολύ σύντομα, σήμερα ή το αργότερο αύριο, θα αποσταλεί εγκύκλιος, η οποία θα διευκολύνει τις μετακινήσεις των μονίμων κατοίκων και των επισκεπτών από τον Αλογόπορο προς το νησί Τρίκερι με τα δύο μικρά πλεούμενα που εξυπηρετούν την περιοχή

Ο βουλευτής Μαγνησίας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος ευχαρίστησε θερμά τον υπουργό και τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος για την άμεση ανταπόκρισή τους και τις ενέργειές τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου