ΤΟΠΙΚΑ

Ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης ομιλητής στη συνέλευση του ΣΕΒ Θεσσαλίας

ο-υπουργός-οικονομίας-γιώργος-σταθάκ-506357

Το Σάββατο, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας

Με επίσημο ομιλητή τον υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, κ. Γιώργο Σταθάκη, πραγματοποιείται το Σάββατο 23 Μαΐου η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μελών του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας – Κεντρικής Ελλάδος, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συνεδριακού Κέντρου Θεσσαλίας, στα Μελισσάτικα Βόλου.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η ομιλία του κ. Σταθάκη, ενόψει της έκβασης της συμφωνίας με τους εταίρους, η οποία θα επηρεάσει αναλόγως την ελληνική οικονομία και κατ’ επέκταση την επιχειρηματική κοινότητα, τα προβλήματα της οποίας βαίνουν διογκούμενα με εκθετική πρόοδο.

Της Ανοιχτής Γενικής Συνέλευσης θα προηγηθεί η Κλειστή Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί και αναμένονται να παρευρεθούν, εκπρόσωπος της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδος, οι Γενικοί Γραμματείς Περιφερειών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος, εκπρόσωποι των Νομών της περιφέρειας ευθύνης του Συνδέσμου στη Βουλή, οι επικεφαλής Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδος, πρόεδροι των περιφερειακών βιομηχανικών οργανώσεων της χώρας, εκπρόσωποι των οικονομικών και παραγωγικών φορέων και εκπρόσωποι της δημόσιας διοίκησης, των τραπεζών και των στρατιωτικών αρχών.

Εκτός από τον υπουργό, στη συνέλευση επίσης θα μιλήσει ο πρόεδρος του ΣΕΒ Θεσσαλίας – Κεντρικής Ελλάδος και ο πρόεδρος της Ε.Ε. Ευριπίδης Δοντάς και Απόστολος Παπαδούλης αντίστοιχα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου