ΤΟΠΙΚΑ

Γενική συνέλευση και εκλογές στην ΕΛΜΕ Μαγνησίας

γενική-συνέλευση-και-εκλογές-στην-ελμ-506121

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΜΕ Μαγνησίας αποφάσισε την πραγματοποίηση Γενικής εκλογο-απολογιστικής συνέλευσης στις 23 -5 -2017 το απόγευμα και σε περίπτωση μη απαρτίας την Τρίτη 30 Μαΐου το πρωί. Συνεπώς η Γενική Εκλογοαπολογιστική συνέλευση θα γίνει Τρίτη 30/5/2017 το πρωί με τη χορήγηση συνδικαλιστικής άδειας.

Οι εκλογές θα γίνουν Τετάρτη 31 Μαΐου 2017, για την ανάδειξη νέου ΔΣ για τη διετία 2017-2019 και αντιπροσώπων για το 18ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ.

Η ΕΛΜΕ καλεί τους συλλόγους διδασκόντων να προγραμματίσουν τις εργασίες τους με βάση τις παραπάνω ημερομηνίες.

Δικαίωμα ψήφου έχουν οι οργανικά ανήκοντες που υπηρετούν στη Μαγνησία και είναι ταμειακώς εντάξει, δηλαδή όσοι αποδίδουν την εισφορά τους στην ΕΛΜΕ μέσω του συστήματος πληρωμής. Οσοι δεν είναι να μπουν στο σύστημα μέχρι τον Απρίλιο – Μάιο. Για τους αναπληρωτές θα υπάρξει μειωμένη εισφορά.

Οι αποσπασμένοι από άλλα ΠΥΣΔΕ οφείλουν να προσκομίσουν την ημέρα της συνέλευσης και των εκλογών είτε βεβαίωση ταμειακής τακτοποίησης από την ΕΛΜΕ της περιοχής που ανήκουν οργανικά, είτε εκκαθαριστικό του τελευταίου μήνα από τη μισθοδοσία τους, που φαίνεται εισφορά προς την ΕΛΜΕ της περιοχής τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου