ΤΟΠΙΚΑ

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας δώρισε οθόνη Η/Υ στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου

το-επιμελητήριο-μαγνησίας-δώρισε-οθό-50546

Το Μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας επισκέφθηκε σήμερα το πρωί της Δευτέρας 4 Απριλίου ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αριστοτέλης Μπασδάνης, συνοδευόμενος από τον οικονομικό επόπτη Νίκο Αγγελέτο.

Οι δύο άνδρες είχαν αρχικά συνάντηση με τον αστυνομικό διευθυντή Μαγνησίας Μιλτιάδη Αλεξάκη, ο οποίος πρόσφατα προήχθη σε ταξίαρχο και του εξέφρασαν τις θερμότερες ευχές τους για την προαγωγή, εξαίροντας ταυτόχρονα την επιχειρησιακή δεινότητα του ανδρός.

Οι δύο πλευρές εξάλλου, όπως υποστήριξαν κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους θα συνεχίσουν να έχουν μία εποικοδομητική συνεργασία, την οποία είχαν οικοδομήσει όλο το προηγούμενο διάστημα.

Αμέσως μετά συναντήθηκαν με τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, αστυνόμο Α’ Βασίλη Μπαλατσούκα, όπου και προσέφεραν με τη μορφή δωρεάς μία οθόνη Η/Υ, καθώς και την επισκευή και συντήρηση ενός φωτοαντιγραφικού μηχανήματος ricoh mp 014 ad της υπηρεσίας τους.

Ο κ. Μπασδάνης υπογράμμισε ότι το Επιμελητήριο Μαγνησίας θα δίνει πάντα το παρών σε κάθε έκκληση της Υπηρεσίας που θα μπορεί να βοηθήσει στο έργο της, συμβάλλοντας έτσι στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και στην προσφορά προς την κοινωνία.

Η συνάντηση, που έγινε σε πολύ θερμό κλίμα, εστιάστηκε στον καθημερινό αγώνα που δίνει η πιο πολυδύναμη Υπηρεσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, καθώς στελεχώνεται από το αστυνομικό Τμήμα Βόλου, την ομάδα ΔΙΑΣ, αλλά και τον σταθμό Τουριστικής Αστυνομίας.

Όπως υπογράμμισε από την πλευρά του ο κ. Μπαλατσούκας, «σε μία εποχή, αντικειμενικά πολύ δύσκολη για την κοινωνία, η συνεργασία με τον επιμελητηριακό φορέα για το κοινό καλό, μόνο θετικό αντίκτυπο μπορεί να έχει στην τοπική κοινωνία».

Υπογραμμίστηκε τέλος, ο ανθρωποκεντρικός ρόλος του Α.Τ. Βόλου, το οποίο συνεχώς αναβαθμίζεται παρέχοντας υπεύθυνη υπηρεσία στον πολίτη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου