ΤΟΠΙΚΑ

«Eφυγε» αιφνίδια 60χρονος Βολιώτης

eφυγε-αιφνίδια-60χρονος-βολιώτης-503456

Βαρύ πένθος για την απώλεια του Γιώργου Χρυσοβέργη

Η καρδιά πρόδωσε χθες 60χρονο Βολιώτη, συνταξιούχο οδηγό ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς, με προσφορά, έναν εργαζόμενο με δραστήρια συνδικαλιστική δράση, έναν σπουδαίο άνθρωπο.

Πρόκειται για τον Γιώργο Χρυσοβέργη κάτοικο εν ζωή Νέας Ιωνίας πατέρα δύο παιδιών, που έφυγε από τη ζωή εντελώς αιφνίδια χθες το μεσημέρι βυθίζοντας σε θλίψη όλους όσοι τον γνώρισαν.

Ο άτυχος άνδρας αισθάνθηκε ξαφνικά αδιαθεσία, ενώ βρισκόταν σπίτι του και η οικογένειά του κάλεσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Το πλήρωμα του ασθενοφόρου μετέβη στον τόπο και παρείχε τις πρώτες βοήθειες, όμως οι προσπάθειες απέβησαν άκαρπες.

Ο εκλιπών αντιμετώπιζε πρόβλημα με τα νεφρά του και πάλευε επί χρόνια.

Ηταν οδηγός ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς και λόγω ακριβώς των προβλημάτων υγείας είχε συνταξιοδοτηθεί πρόωρα.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στα Κέντρα Υγείας Νομού Μαγνησίας Γιάννης Γατής λέει: «Ημασταν μαζί στον Σύλλογο από το ’93, από τότε δηλαδή που ιδρύθηκε. Ο Γιώργος Χρυσοβέργης είχε διατελέσει πρόεδρος του Σωματείου και ταμίας. Ηταν ένα από τα καλύτερα στελέχη στα Κέντρα Υγείας. Ενας οδηγός ασθενοφόρου με προσφορά και πάνω απ’ όλα ένας σπουδαίος άνθρωπος που διατηρούσε πάντοτε χαμηλό προφίλ. Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε πάλεψε», πρόσθεσε ο ίδιος και τόνισε ότι «το τραγικό γεγονός μάς έχει βυθίσει σε θλίψη».

Ο άτυχος 60χρονος κατέλιπε σύζυγο και δύο παιδιά. Συγγενείς και φίλοι θα τον αποχαιρετίσουν σήμερα Τρίτη στις 11.30 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου