ΤΟΠΙΚΑ

Διαπέρασε την τζαμαρία για τα μάτια της!

διαπέρασε-την-τζαμαρία-για-τα-μάτια-τη-503426

Εισέβαλε στο υπνοδωμάτιο της πρώην φίλης του, σπάζοντας με το σώμα του τη τζαμαρία της μπαλκονόπορτας! Η θεαματική… είσοδος στην πατρική κατοικία 20χρονης στο Βόλο, νωρίς το πρωί χθες, τάραξε τον ήρεμο ύπνο της οικογένειας.

Δράστης 23χρονος από το Βόλο, ο οποίος επέλεξε να συναντήσει την πρώην φίλη του με έναν επικίνδυνο για τον ίδιο τρόπο και τρομακτικό για τους ενοίκους της μονοκατοικίας.

Στις 7 το πρωί η οικογένεια ταράχτηκε από τον εκκωφαντικό θόρυβο της τζαμαρίας που έσπαγε στο πέρασμα του 23χρονου. Διαπέρασε με το σώμα του την μπαλκονόπορτα του υπνοδωματίου της νεαρής και βρέθηκε στο πλευρό της… με απειλές για τη σωματική της ακεραιότητα, εάν -σύμφωνα με πληροφορίες- δεν τον ακολουθούσε, όπως της έλεγε.

Με κομμένη την ανάσα η 20χρονη, σοκαρισμένη από το απότομο ξύπνημα, παρακολουθούσε το παραλήρημα του πρώην φίλου της, ο οποίος άρχισε να αιμορραγεί από τα τραύματα που προκάλεσε η… σύγκρουσή του με τη τζαμαρία.

Η 20χρονη μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου και κατέθεσε μήνυση σε βάρος του 23χρονου για απειλή και παραβίαση του οικογενειακού ασύλου, ενώ ο πατέρας της κατέθεσε μήνυση εναντίον του για φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ο ερωτοχτυπημένος νεαρός συνελήφθη και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Βόλου με τραύματα στα χέρια από τη θραύση των τζαμιών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου