ΤΟΠΙΚΑ

Εκλογές σήμερα στο ΠΑΣΟΚ

εκλογές-σήμερα-στο-πασοκ-503356

Οι 28 υποψήφιοι Σύνεδροι από τη Μαγνησία

Με την ανάδειξη αντιπροσώπων από τα έξι εκλογικά τμήματα του νομού, εισέρχονται σήμερα στην τελική ευθεία οι προσυνεδριακές διαδικασίες στο ΠΑΣΟΚ.

Οι υποψήφιοι Σύνεδροι από τη Μαγνησία ανέρχονται σε 28 και θα εκλεγούν όσοι προκύψουν από το εκλογικό μέτρο που προβλέπει μία θέση Συνέδρου για κάθε δέκα ψηφίσαντες στη σημερινή διαδικασία. Στην ανάδειξη υποψηφίων, καθοριστική θα είναι και η ποσόστωση 30% υπέρ των γυναικών.

Ρεπορτάζ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΩΚΙΔΗΣ

Στη σημερινή εκλογική διαδικασία, θα συμμετέχουν τα 550 μέλη του ΠΑΣΟΚ στη Μαγνησία που συμπλήρωσαν αίτηση εγγραφής ή επαναβεβαίωσαν τα στοιχεία τους και περιλαμβάνονται στο ταυτοποιημένο Μητρώο. Το Μητρώο θα ανοιχτό και σήμερα, στη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας για όσους επιθυμούν να εγγραφούν και να ψηφίσουν σήμερα.

Οι 28 υποψήφιοι

Σύμφωνα με την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, οι υποψήφιοι Σύνεδροι της Μαγνησίας είναι οι εξής: Γιαν. Βέτσικας, Βασ. Τέγος (Αλμυρός), Αθαν. Αντωνίου, Μαρία Γίτση, Κων. Γκαμένης, Αγγελική Μπογιατζή – Γκουρού, Παρασκευή Δερβένη, Γιαν. Καρακάνας, Ιωάννα Καραμαργιού, Ματθαίος – Αλεξ. Κότσιρας, Κων. Λυχναρόπουλος, Βάιος Μάγγος, Αθαν. Μακρόπουλος, Ιάκωβος Μπελώνας, Δημ. Νικολάου, Νικ. Πολίτης, Γιαν. Πρίγκος, Γιαν. Σακκόπουλος, Γ. Τσαλαπόρτας (Βόλος), Αντ. Πολίτης, Ματίνα Πρίγκου (Ζαγορά- Μούρεσι), Ανδρ. Μίχας, Γ. Φλέρης (Νότιο Πήλιο), Δημ-Χρ. Λουφόπουλος, Στ. Ντόβας, Βασιλική Παπαϊωάννου, Χρυσούλα Παπαχρήστου (Δήμος Ρήγα Φεραίου) και Αναστ. Καρεπίδης (Σκιάθος).

Η εκλογική διαδικασία, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΝΕ Μαγνησίας, έχει ως εξής:

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί σήμερα Κυριακή 24 Μαΐου 2015 από 09:00 έως 19:00

Τα εκλογικά κέντρα ανά Καλλικρατικό Δήμο είναι:

– Δ. Ο. Βόλου: Γραφεία ΝΕ ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας (Αντωνοπούλου 66, 2ος όροφος)

– Δ. Ο. Αλμυρού: Εργατικό Κέντρο Αλμυρού

– Δ. Ο. Ρήγα Φεραίου: ΚΕΠ Στεφανοβικείου

– Δ. Ο. Ζαγοράς/ Μουρεσίου: Δημαρχείο Ζαγοράς

– Δ. Ο. Νοτίου Πηλίου: Δημαρχείο Αργαλαστής (πρώην ΚΕΓΕ)

– Δ. Ο. Σκιάθου: 2ο Δημοτικό Σχολείο Σκιάθου

Οι εφορευτικές επιτροπές που έχουν συσταθεί θα φροντίσουν για την τήρηση όλων των κανόνων της εκλογικής διαδικασίας (μυστικότητα κλπ) σύμφωνα με τα πρότυπα των εθνικών εκλογών. Η ψηφοφορία θα γίνει με βάση το πιστοποιημένο μητρώο.

Η συμμετοχή στη διαδικασία απαιτεί υποχρεωτικά επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή άλλων δημοσίων εγγράφων που αποδεικνύει την ταυτοπροσωπία του (διαβατήριο, άδεια οδήγησης, βιβλιάριο υγείας) και οικονομική συνδρομή 3€.

Περισσότερες πληροφορίες, στα γραφεία της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας στα τηλέφωνα 2421305572-3.

Εκτός από τους Συνέδρους που θα εκλεγούν σήμερα από τους 27 υποψηφίους, στο Συνέδριο θα συμμετέχουν αριστίδην ο Γραμματέας της ΝΕ κ. Λάμπρος Νούσης, το μέλος της Κ.Ε. κ. Δημ. Τσιμπανάκος, οι δύο πρώτοι σε σταυρούς υποψήφιοι βουλευτές της τελευταίας εκλογικής αναμέτρησης κ.κ. Γιαν. Αναστασίου και Σούλα Μπαρτζιώκα – Καραμαργιού, η κα Κατερίνα Γαργάλα, υποψήφια με την ΕΛΙΑ και ο κ. Νικ. Φορτούνας, Δήμαρχος Πηλίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου