ΤΟΠΙΚΑ

Δυσλειτουργία για τις επιχειρήσεις στο Ανατολικό Πήλιο

δυσλειτουργία-για-τις-επιχειρήσεις-σ-502483

Δυσλειτουργία στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο Ανατολικό Πήλιο αλλά και στους ίδιους τους κατοίκους, έχει προκαλέσει η μείωση των ημερών λειτουργίας του τραπεζικού υποκαταστήματος στη Ζαγορά.

Το παραπάνω τονίστηκε σε σύσκεψη εκπροσώπων του Συλλόγου Επαγγελματιών Ζαγοράς, που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του δημάρχου Ζαγοράς- Μουρεσίου, Πατή Κουτσάφτη και του προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας, Γιώργου Ζαφείρη.

Έγινε λόγος για οξύτατα προβλήματα που ήδη έχουν δημιουργηθεί από τη μείωση ημερών λειτουργίας του τραπεζικού υποκαταστήματος και αποφασίστηκε όλοι μαζί να εξαντλήσουν κάθε δυνατή παρέμβαση και στην Περιφερειακή Διεύθυνση της Τράπεζας Πειραιώς στη Λάρισα.

«Είναι αξιοσημείωτο ότι την επόμενη μέρα μετά την πρώτη μέρα μη λειτουργίας σημειώθηκε το αδιαχώρητο με ιδιαίτερα μεγάλη κίνηση στο ένα και μοναδικό ταμείο, στο οποίο όσο καλά κι αν έκανε η ταμίας τη δουλειά της υπήρξε μεγάλη ταλαιπωρία στον κόσμο και δυσανασχέτηση.

Όλοι από κοινού, δήμος, φορείς και πελάτες της τράπεζας θέλουμε να υπενθυμίσουμε στην Τράπεζα Πειραιώς ότι ήταν αυτή που αγόρασε την Αγροτική Τράπεζα, μια Αγροτική Τράπεζα που πολλάκις έχει στηρίξει ο Αγροτικός Συνεταιρισμός μας, ο Ζαγορίν και όλοι οι κάτοικοι του Ανατολικού Πηλίου και με αυτή την κίνηση κανένας σεβασμός δεν επιδεικνύεται τώρα στο τοπικό πελατολόγιο της, αντίθετα προσβάλει και υποβαθμίζει άπαντες στην περιοχή ευθέως.

Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε και να επισημάνουμε συγχρόνως ότι μείωση ημερών λειτουργίας του υποκαταστήματος συνεπάγεται και μείωση έμμεσα της λειτουργίας του Ταχυδρομείου Ζαγοράς ή ακόμη πολύ μεγάλο κίνδυνο στην λειτουργία του, μιας και ως γνωστό το Ταχυδρομείο εξυπηρετεί καθημερινά τις ανάγκες του σε χρήματα (είτε καταθέτει χρήματα που συγκεντρώνει κάθε μέρα, είτε παίρνει από την τράπεζα αρκετά χρήματα για την αποπληρωμή συντάξεων και άλλων συναλλαγών που χρειάζεται) από αυτό το κατάστημα. Στην ουσία μπορεί να καταλήξουμε άμεσα να μειώσει και το Ταχυδρομείο τις εγχρήματες συναλλαγές του κατά δύο ημέρες για λόγους ασφαλείας», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου Επαγγελματιών Ζαγοράς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου