ΤΟΠΙΚΑ

Φρενίτιδα στο Βόλο με το χρυσό τζακ ποτ

φρενίτιδα-στο-βόλο-με-το-χρυσό-τζακ-ποτ-500237

Ουρές την Κυριακή στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ για το τζόκερ

Ξεπέρασαν τα 12.000.000 ευρώ οι στήλες που παίχτηκαν πανελλαδικά μέχρι και την περασμένη Κυριακή στο τζόκερ καθώς το τζακ ποτ και η προσφορά 5,6 εκατ. ευρώ, αποτέλεσαν πόλο έλξης για πολλούς παίκτες.

Ρεπορτάζ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΩΚΙΔΗΣ

«Εκτιμούμε μια αύξηση πελατείας γύρω στο 300% και τζίρο κατά 80% περίπου, σε σύγκριση με άλλες Κυριακές», επισημαίνει ο εκπρόσωπος των πρακτόρων ΟΠΑΠ Μαγνησίας στην Ομοσπονδία Σωκρ. Βαρακλιώτης και τονίζει πως το τζακ ποτ ενεργοποίησε σε μεγάλο ποσοστό τους παίκτες του τζακ – ποτ, εκείνους δηλαδή που δεν παίζουν σταθερά αλλά μόνο σε τέτοιες περιπτώσεις.

«Τα δελτία που παίχτηκαν είναι αξίας 5 ευρώ κατά μέσο όρο αν και πολλοί ήθελαν να ανοίξουν το παιχνίδι, αλλά λόγω οικονομικής δυσκολίας, περιορίζονται. Υπάρχει μεγάλη διάθεση από τον κόσμο να προκαλέσει την τύχη του αλλά ακόμη κι εκείνοι που έχουν διάθεση να παίξουν περισσότερο, συγκρατούνται».

Το γουρλίδικο παιδί (που δεν κερδίζει)

Πολλοί από τους παίκτες των τυχερών παιχνιδιών, όπως το τζόκερ, θεωρούν ότι το παιδί τους μπορεί να είναι πιο τυχερό από τους ίδιους και ζητάνε να τους πει πέντε – έξι αριθμούς. Αλλοι πάλι παίζουν ημερομηνίες γενεθλίων, αριθμούς από πινακίδες κυκλοφορίας οχημάτων, τους τελευταίους αριθμούς τηλεφωνικών κλήσεων που δέχτηκαν ανήμερα της κλήρωσης κ.α.

«Συνήθως έχουν έτοιμα από το σπίτι τα δελτία με τους αριθμούς που …προβλέπουν τα τυχερά παιδιά τους, διαρκώς …τυχερά καθώς σε κάθε τζακ ποτ ακολουθούν την ίδια τακτική. Οι περισσότεροι ωστόσο, τονίζει ο κ. Βαρακλιώτης, επιλέγουν έτοιμα δελτία που έχουμε στο κατάστημα. Αλλοι είναι βιαστικοί και επιλέγουν λόγω χρόνου τα προτυπωμένα δελτία. Αλλοι προτιμούν πάλι τα δελτία του πρακτορείου που προσφέρουν και ομαδικά συστήματα καθώς οι ίδιοι παίκτες δεν θέλουν να μπουν στη διαδικασία να μάθουν για τα συστήματα, πως παίζονται, πόσες πιθανότητες έχουν, πώς υπολογίζεται η αξία τους, ποια είναι τα προσδοκώμενα κέρδη κ.α.

Διαλέγουν από τη μεγάλη γκάμα που προσφέρουμε, σε τιμές που ανταποκρίνονται σε κάθε τσέπη και αφήνουν την τύχη του καταστήματος να τους ανοίξει την πόρτα για τα εκατομμύρια…».

Και σκρατς

Στην αναμονή για να ρίξουν το δελτίο του τζόκερ, πελάτες περνούν το χρόνο τους ξύνοντας σκρατς. «Κάνουν …ζέσταμα ξύνοντας δελτία σκρατς από ένα μέχρι πέντε ευρώ. Δεν είναι άσχημο, περιμένοντας στην ουρά για το τζόκερ να κερδίσει στη στιγμή 10 ευρώ από το σκρατς», αναφέρει ο κ. Βαρακλιώτης που προσβλέπει στην κλήρωση της προσεχούς Πέμπτης καθώς θα διανεμηθούν περισσότερα από 7.000.000 ευρώ στους νικητές.

Οι παίκτες του τζόκερ που κατέκλυσαν τα πρακτορεία της χώρας την Κυριακή αναζητώντας το «χρυσό» δελτίο που μοίραζε 5,6 εκατ. θα έχουν την ευκαιρία την Πέμπτη να δοκιμάσουν την τύχη τους ξανά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου