ΤΟΠΙΚΑ

Μπλακ άουτ λόγω «πλημμυρίδας» προβλημάτων στα ΚΕΠ Βόλου και Αγριάς

μπλακ-άουτ-λόγω-πλημμυρίδας-προβλη-499457

Σε απόγνωση πολίτες, που έσπευσαν να εξυπηρετηθούν και έμειναν με άδεια χέρια – Η βλάβη στον πίνακα του «Αχίλλειον» και η χαλασμένη αποχέτευση στην Αγριά

Μπλακ άουτ στη λειτουργία των δύο Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών στον Βόλο και την Αγριά αντίστοιχα, σε διάστημα δύο ημερών, δοκιμάζει τις αντοχές των πολιτών που σπεύδουν να εξυπηρετηθούν και ταλαιπωρούνται.

Στην περίπτωση του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών στον Βόλο, στην οδό Ιάσονος με Κουμουνδούρου, το πρόβλημα σημειώθηκε χθες το πρωί.

Μία βλάβη που σημειώθηκε στο δίκτυο της ύδρευσης είχε ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσει ο χώρος του «Αχίλλειον», που γειτνιάζει με το κτίριο στο οποίο στεγάζεται το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών και στη συνέχεια να τεθεί εκτός λειτουργίας λόγω βραχυκυκλώματος το σύστημα κλιματισμού στο ΚΕΠ.

Οι τεχνικοί που έσπευσαν να εξετάσουν τη βλάβη αποφάνθηκαν πως θα χρειαστούν τουλάχιστον δύο μέρες για να ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

Εν μέσω καύσωνα η υπηρεσία του ΚΕΠ στην καρδιά του Βόλου θα παραμείνει χωρίς κλιματισμό, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους πολίτες που εισέρχονται για να εξυπηρετηθούν, αλλά και το προσωπικό που απασχολείται.

Σημειώνεται πως αυτό το διάστημα τρέχουν αρκετές ηλεκτρονικές διαδικασίες για τις οποίες οι πολίτες προστρέχουν για εξυπηρέτηση στο ΚΕΠ.

Η δεύτερη βλάβη που αυτή τη φορά έθεσε εκτός… λειτουργίας το ΚΕΠ Αγριάς, σημειώθηκε πριν από δύο μέρες. Το κτίριο που στεγάζεται το Κέντρο Εξυπηρέτησης του Πολίτη πλημμύρισε από βλάβη στην αποχέτευση η οποία αποκαταστάθηκε.

Σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις των υπαλλήλων σήμερα η υπηρεσία θα λειτουργήσει απρόσκοπτα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου