ΤΟΠΙΚΑ

Νέο κάλεσμα από το ΠΑΜΕ Μαγνησίας για το συλλαλητήριο ενάντια στο ασφαλιστικό

νέο-κάλεσμα-από-το-παμε-μαγνησίας-για-τ-49942

Διοργανώνεται την Παρασκευή 1 Απριλίου στις 7 μ.μ. στην Πλ. Πανεπιστημίου

Nέα πρόσκληση από τη Γραμματεία του ΠΑΜΕ Μαγνησίας για συμμετοχή στο συλλαλητήριο για το ασφαλιστικό που διοργανώνει την Παρασκευή 1 Απριλίου στις 7 το απόγευμα στην Πλατεία Πανεπιστημίου.

«Κανένας δεν πρέπει να ξεγελαστεί -σημειώνει σε ανακοίνωση- κάλεσμα το ΠΑΜΕ- από τους τακτικισμούς της κυβέρνησης, τη βρώμικη προπαγάνδα. Πλέον γνωρίζουμε όλοι καλά τι σημαίνει η δήθεν σκληρή διαπραγμάτευση της κυβέρνησης και το αποτέλεσμά της! Ξέρουμε από την ίδια μας την πείρα ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ήρθε να αποτελειώσει τη βρώμικη δουλειά που δεν πρόλαβαν οι προηγούμενοι.

Δυναμώνουμε τον αγώνα παντού! Σε κάθε χώρο δουλειάς και κλάδο, σε κάθε πόλη και χωριό, στα χωράφια, στις γειτονιές! Να πληρώσουν το κράτος και η εργοδοσία!

Βάζουμε μπροστά το δίκιο μας! Να ζούμε όπως μας αξίζει, με βάση την εποχή μας και τις σύγχρονες ανάγκες μας, όχι με τα ελάχιστα! Δεν παραδινόμαστε. Δεν υποχωρούμε στη μοιρολατρία και την ηττοπάθεια. Έχουμε τη δύναμη να φέρουμε τα πάνω κάτω.

Κριτήριο για τον κάθε εργαζόμενο, τον άνεργο, τον συνταξιούχο, πρέπει να είναι η ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών!

Να μην τρέμει τη στιγμή που θα αρρωστήσει και δε θα έχει ιατρική – φαρμακευτική κάλυψη, να έχει προστασία στον επαγγελματικό κίνδυνο και στις σύγχρονες επαγγελματικές ασθένειες που μαστίζουν όλο και περισσότερους κλάδους! Να έχει σύνταξη όταν θα φεύγει κατάκοπος από την εργασία και όχι φιλοδώρημα που θα τον διατηρεί στην ανέχεια! Να έχει σταθερή εργασία, αξιοπρεπή μισθό, να πληρώνεται στην ώρα του και όχι όποτε θελήσει ο εργοδότης – το μονοπώλιο, που για να αυξήσει την κερδοφορία του, απολύει, «πετάει στο δρόμο» τους εργάτες, κλείνει τα εργοστάσια, όπως στη ΒΙΣ και στον ΙΜΑΝΤΑ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου