ΤΟΠΙΚΑ

Διαδικτυακό θερινό σχολείο για τη θαλάσσια βιοποικιλότητα

διαδικτυακό-θερινό-σχολείο-για-τη-θαλ-499346

Κάλεσμα από τη Mom για ευρεία συμμετοχή

Στο 3ο θερινό σχολείο που οργανώνεται διαδικτυακά αύριο Παρασκευή έως και την Κυριακή 1η Αυγούστου, με τίτλο «Θαλάσσια Βιοποικιλότητα, Επιστήμη του Πολίτη, Διαχείρισης Ειδών», θα συμμετέχει η Εταιρεία για τη Μελέτη και Προστασία της Μεσογειακής Φώκιας, Mom.

Το θερινό σχολείο, από το Ελληνικό Παρατηρητήριο Βιοποικιλότητας, καλεί ευαισθητοποιημένους πολίτες και χρήστες της θάλασσας να αυξήσουν τις γνώσεις και δεξιότητες τους στο πεδίο με γνώμονα την ασφάλεια των ίδιων και την ελαχιστοποίηση της όχλησης στην άγρια ζωή.

Στη διάλεξη θα συζητηθεί πως γίνεται σωστά μια καταγραφή παρατήρησης μεσογειακής φώκιας, πως μπορεί κάποιος να είναι ασφαλής σε περίπτωση συνάντησης με κάποιο ζώο στη θάλασσας καθώς και γενικά στοιχεία για τη βιολογία και συμπεριφορά του ζώου.

«Μάθετε πως να ενταχθείτε στην επιστήμη των πολιτών και να βοηθήσετε το έργο της MΟm με ασφάλεια και σωστές πρακτικές.

Υπάρχει ακόμα χρόνος να εγγραφείτε στο 3ο θερινό σχολείο για την θαλάσσια βιοποικιλότητα, την επιστήμη του πολίτη και την διαχείριση των ειδών.

Κρατήστε τις ημερομηνίες από 30.07 μέχρι και 01.08. Με 9 εκπαιδευτές και μεγάλη θεματολογία θα μάθετε νέα πράγματα, θα μπορέσετε να αποκτήσετε ίσως και νέα χόμπι αλλά και να βοηθάτε και εσείς στην έρευνα και στην καταγραφή ειδών.

Ελάτε να γνωρίσετε τον θαλάσσιο κόσμο μαζί μας», προτρέπει η Mom.

Οι εγγραφές για την παρακολούθηση του προγράμματος γίνονται στον σύνδεσμο: https://forms.gle/w5ZVvu7nbvVSscW59 , ενώ το πρόγραμμα είναι αναρτημένο εδώ: https://www.biodiversitygr.org/3rd-

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου