ΤΟΠΙΚΑ

Στην Ολλανδία κλιμάκιο του Δήμου Βόλου

στην-ολλανδία-κλιμάκιο-του-δήμου-βόλο-497967

Στο πλαίσιο του έργου EDUCEN, που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα HORIZON 2020, διοργανώθηκε η τελική συνάντηση εργασίας στο Dordrecht της Ολλανδίας στις 29 – 31 Μαρτίου.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν για λογαριασμό του Δήμου Βόλου η πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρείας Βόλου (ΑΝ.Ε.ΒΟ. Α.Ε.) κ. Σοφία Χάλαρη, η πρόεδρος της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου κ. Δέσποινα Κότογλου, όπως επίσης και η επιστημονικά υπεύθυνη του έργου EDUCEN κ. Μ. Δανδουλάκη, με τη συνεργάτιδα της ΑΝ.Ε.ΒΟ. Α.Ε. κ. Α. Ανδριάδη.

Στο πλαίσιο της συνάντησης διοργανώθηκε συνέδριο με θέμα «Ο Ρόλος της Κουλτούρας και της Δικτύωσης στη Μείωση Καταστροφών στις Αστικές Περιοχές». Πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις και παράλληλες δράσεις σε τρεις διαφορετικές αίθουσες, αλλά και ξενάγηση σε περιοχές της πόλης που είχαν πληγεί από πλημμύρες στο παρελθόν.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Παρασκευή 31 Μαρτίου, όπου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μεταξύ των εταίρων του έργου, ώστε να συζητηθούν οι απαραίτητες υπολειπόμενες δράσεις για την ολοκλήρωσή του, ευελπιστώντας σε μια νέα συνεργασία στο πλαίσιο μελλοντικών προγραμμάτων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου