ΤΟΠΙΚΑ

Στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου το Φεστιβάλ της ΚΝΕ – Οδηγητή

στις-17-και-18-σεπτεμβρίου-το-φεστιβάλ-της-497724

Στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας οι φεστιβαλικές εκδηλώσεις στον Βόλο

Στις 17 – 18 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν στον Βόλο και ειδικότερα στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Ιωνίας οι εκδηλώσεις του 47ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή.

«Με την επιλογή του συγκεκριμένου χώρου θέλουμε να αναδείξουμε την ανάγκη για αναβάθμιση των χώρων αναψυχής καθώς το συγκεκριμένο πάρκο συγκεντρώνει πλήθος λαού και νεολαίας της περιοχής», επισημαίνουν οι διοργανωτές και συνεχίζουν: «Το πάρκο «Ανδρέας Βαλαχής» που φιλοξενεί το Δημοτικό Θέατρο Ν. Ιωνίας έχει αφήσει το στίγμα του στους αγώνες του λαού της περιοχής, που και με τη συμβολή του κομμουνιστή δημάρχου Ανδρέα Βαλαχή δόθηκε στον λαό και αξιοποιήθηκε ως πάρκο αναψυχής. Φυσικά, σήμερα, δεν θυμίζει έναν πραγματικό πνεύμονα οξυγόνου και πάρκο πραγματικής αναψυχής του λαού της περιοχής αφού η πολιτική της υποχρηματοδότησης, που πιστά ακολουθεί και η δημοτική αρχή Βόλου, δεν προβλέπει κονδύλια για την ποιοτική αναβάθμιση των χώρων αναψυχής του λαού, παρά μόνο ζεστό χρήμα στα κεφάλαια του τουρισμού».

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ μέχρι στιγμής έχει ως εξής:

  • Παρασκευή 17/9: Standupcomedyμε τον Κώστα Μαλιάτση καθώς και συναυλίες από ντόπια μαθητικά και λαϊκά σχήματα.
  • Σάββατο 18/9: Συναυλία με τους Λάκη Παπαδόπουλο, Γιάννη Γιοκαρίνη, Νίκο Ζιώγαλα και Μανώλη Φάμελλο. Το Σάββατο επίσης είναι προγραμματισμένη πολιτική συγκέντρωση, με τον Δημ. Αρβανιτάκη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στον χώρο του φεστιβάλ τόσο κατά τη διάρκεια, όσο και κατά την προετοιμασία του θα τηρούνται όλα τα μέτρα υγιεινής και προστασίας κατά του COVID-19.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου