ΤΟΠΙΚΑ

Π. Κουτσάφτης: Ελάτε όλοι μαζί να κερδίσουμε το μέλλον

π-κουτσάφτης-ελάτε-όλοι-μαζί-να-κερδίσ-497435

Ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους πολίτες του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής και να αποφασίσουν να κάνουν το επόμενο μεγάλο βήμα μαζί με την “Ενωτική Συνεργασία”, απευθύνει ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος κ. Παναγιώτης (Πατής) Κουτσάφτης.

Αναφέρει στην ανοιχτή επιστολή του:

“Αγαπητοί συνδημότες, αγαπητές συνδημότισσες,

Συγχωριανοί μας,

Μια νέα δημοτική περίοδος, γεμάτη προκλήσεις για τον ευλογημένο τόπο μας, βρίσκεται μπροστά μας και με τις εκλογές της Κυριακής, αποφασίζουμε για το αύριο.

Είναι σημαντικό με πλήρη συνείδηση και νηφαλιότητα, κάθε πολίτης να σκεφτεί, να συγκρίνει και να επιλέξει σε ποιόν θα δώσει την εντολή, σε ποιόν θα αναθέσει την ευθύνη να οδηγήσει τον τόπο σε μια νέα περίοδο δημιουργίας.

Οι απολογισμοί έγιναν, το αποτύπωμά μας είναι ορατό σε κάθε γωνιά και ο καθένας γνωρίζει πως ήταν ο Δήμος όταν αναλάβαμε, ποιά δοκιμασία περάσαμε με τις φυσικές καταστροφές και με πόσο κόπο κρατήσαμε όρθιο το Πήλιο, ζωντανή την κοινωνία.

Δεν είχαμε μαγικό ραβδί αλλά δύναμη και μεράκι να ενισχύσουμε τον Δήμο, να αναβαθμίσουμε υποδομές, να βελτιώσουμε την καθημερινότητα, να δημιουργήσουμε αξία για τον τόπο.

Συγκροτήσαμε μια ισχυρή συμμαχία εμπνέοντας ενεργούς πολίτες και αυτή η συλλογική δράση διατρέχει πλέον κάθε πτυχή της ζωής στην περιοχή μας, χωρίς αποκλεισμούς.

Φίλες και Φίλοι ζητούμε την ψήφο σας, την ισχυρή εντολή να προχωρήσουμε όλοι μαζί, με δίψα για προσφορά.

Πετύχαμε στα δύσκολα και είμαστε αποφασισμένοι να αναμετρηθούμε με τις νέες προκλήσεις, χρησιμοποιώντας τις γνώσεις, την εμπειρία μας, κυρίως την αγάπη για τον τόπο μας.

Έχουμε τη δύναμη, ξέρουμε πως να κερδίσουμε το μέλλον.

Εμπιστευτείτε την Δυνατή Ομάδα που διαθέτει όραμα, που στοχεύει στο αποτέλεσμα και στηρίζεται στη συνεργασία και στην ενεργό συμμετοχή των πολιτών.

Των πολιτών, που πιστεύω ότι θα κάνουν την σωστή επιλογή, στηρίζοντας την “Ενωτική Συνεργασία”

Εμπιστεύομαι τη κρίση σας.

Σας ευχαριστώ.”

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου