ΤΟΠΙΚΑ

Αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων στην παραλία

αντικατάσταση-φωτιστικών-σωμάτων-στ-497355

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες, εκτέλεσης του έργου “Αντικατάσταση Υφιστάμενων Λαμπτήρων με

νέου τύπου LED κι Ενίσχυση Επιπέδου Εξωτερικού Φωτισμού”, συνολικής δαπάνης €186.504,01 πλέον Φ.Π.Α. 24%.

Αντικείμενο της σύμβασης, είναι η αντικατάσταση υφιστάμενων φωτιστικών εξωτερικών χώρων του ΟΛΒ με νέα, τύπου LED, επιτυγχάνοντας βελτίωση των επιπέδων φωτισμού.

Οι εργασίες αντικατάστασης έχουν, ήδη, ξεκινήσει κι έχουν ολοκληρωθεί στη χερσαία ζώνη του εμπορικού λιμένα (πίσω από α καταστήματα της νέας ιχθυαγοράς μέχρι τη γεφυροπλάστιγγα-πίσω του Πολυτεχνείου), στην είσοδο του εμπορικού λιμένα στα παλαιά σφαγεία-έξω από την νέα ιχθυόσκαλα, σε τμήμα του χώρου στάθμευσης στον Κεντρικό προβλήτα, καθώς και σε τμήμα του παραλιακού μετώπου – λιμενίσκος ΟΕΑ – ΝΑΒ.

Ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου ενημερώνει ότι λόγω ακριβώς αυτών των εργασιών από χθες το παραλιακό μέτωπο δεν είναι επαρκώς φωτισμένο, καθώς εκτελούνται εργασίες αντικατάστασης φωτιστικών σωμάτων από τον λιμενίσκο του Τελωνείου μέχρι τον λιμενίσκο του Αγίου Κωνσταντίνου.

Οι εργασίες αντικατάστασης, αναμένεται να ολοκληρωθούν στο σύνολό τους, μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα, εξασφαλίζοντας καλύτερο φωτισμό, μειώνοντας το περιβαλλοντικό αποτύπωμα κιαι ελαχιστοποιώντας το κόστος συντήρησης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου