ΤΟΠΙΚΑ

Ολα τα εκλογικά τμήματα στη Μαγνησία: Δείτε πού ψηφίζετε

ολα-τα-εκλογικά-τμήματα-στη-μαγνησία-δ-497062

Δείτε πού ψηφίζετε – Ολα έτοιμα για τις τετραπλές κάλπες, λέει η Περιφερειακή Ενότητα

Τα πάντα έτοιμα για τις τετραπλές, για πρώτη φορά, εκλογές της 26ης Μαΐου ενημερώνει η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας. Στη Μαγνησία θα λειτουργήσουν335 εκλογικά τμήματα με την ένδειξη (Α), όπου οι εκλογείς μπορούν να ψηφίσουν για εκλογή εκπροσώπων Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και για την εκλογή περιφερειάρχη Θεσσαλίας και περιφερειακών συμβούλων. Στη συνέχεια οι εκλογείς θα μεταβούν στα αντίστοιχα τμήματα με την ένδειξη (Β), όπου θα μπορούν να ψηφίσουν για την ανάδειξη των δημοτικών αρχών και στη συνέχεια των κοινοτικών συμβουλίων.

Εκτός από τα 335 (Α) και τα 335 (Β) εκλογικά τμήματα θα λειτουργήσουν και 43 ενιαία εκλογικά τμήματα, όπου οι ψηφοφόροι σε ένα εκλογικό τμήμα θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα και για τις παραπάνω τέσσερις εκλογικές διαδικασίες.

Επίσης, θα λειτουργήσει και ένα ειδικό εκλογικό τμήμα στις φυλακές Κασσαβέτειας, όπου οι κρατούμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν μόνο για τις εκλογές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Εως το απόγευμα αύριο Κυριακή των εκλογών οι ψηφοφόροι θα μπορούν να ενημερώνονται στα τηλέφωνα 2421352633 και 2421352569 για το εκλογικό τμήμα, στο οποίο μπορούν να μεταβούν για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Η εκλογική διαδικασία θα διεξαχθεί από τις 7:00 το πρωί μέχρι τις 19:00 το απόγευμα.

Αναλυτικά τα εκλογικά τμήματα είναι τα εξής:

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου