ΤΟΠΙΚΑ

Ημερίδα στον Βόλο για τις εξελίξεις στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση

ημερίδα-στον-βόλο-για-τις-εξελίξεις-στ-494188

Το εξοντωτικό φορολογικό σύστημα, οι υπέρογκες ασφαλιστικές εισφορές και οι Ευρωπαϊκές οδηγίες που αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο θα δραστηριοποιούνται τα επόμενα χρόνια οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές αποτελούν τα κεντρικά θέματα της 19ης ημερίδας που διοργανώνει το insuranceforum.gr και η Insurance Innovation σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ν. Μαγνησίας την Τετάρτη 26 Απριλίου 2017 και ώρα 17:00 – 21:00 στο Domotel Xenia Volos, στο Βόλο. Είσοδος Ελεύθερη.

Επί τάπητος θα τεθούν τα ζητήματα που ενδιαφέρουν άμεσα τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, το επάγγελμά τους και την προοπτική τους, στην καθιερωμένη ετήσια συνάντηση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στο Βόλο.

Τα θέματα των θεματικών ενοτήτων θα είναι τα εξής:

  1. Οδηγία IDD. Οι αλλαγές που επέρχονται στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση.
  2. Ο Ρόλος και η Ευθύνη των Οργανωμένων Πανελλαδικών Δικτύων. Η συμβολή τους στην διαμόρφωση της αγοράς και του επαγγέλματος του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή.
  3. Φορολογία και Ασφαλιστικές Εισφορές στην Πράξη. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές όπως για παράδειγμα τί εταιρεία πρέπει να επιλέξουν, ποια είναι τα πραγματικά εκπιπτόμενα έξοδα κλπ.

Την ημερίδα θα χαιρετίσουν η πρόεδρος ΣΥΔΑΜ κ. Άννα Τσιτσιγιάννη και η πρόεδρος ΕΕΑΕ, ΠΟΑΔ & ΕΑΔΕ κ. Δήμητρα Λύχρου.

Ο σκοπός της ημερίδας είναι διπλός, αφενός η σε βάθος ενημέρωση των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών και η ελεύθερη δημόσια συζήτηση για το μέλλον του επαγγέλματος και αφετέρου η εξαγωγή χρήσιμων και αξιοποιήσιμων συμπερασμάτων.

Το πρόγραμμα της ημερίδας περιλαμβάνει και ένα ενδιαφέρον στρογγυλό τραπέζι συζήτησης στο οποίο θα συμμετέχουν άνθρωποι της αγοράς, διαμεσολαβητές αλλά και εκπρόσωποι των εταιρειών.

Την ημερίδα θα συντονίσει ο κ. Αριστείδης Βασιλειάδης, Γενικός Διευθυντής της Insurance Innovation.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Insurance Innovation, email: [email protected], τηλ.: 2312201003 (υπεύθυνος κ. Αριστείδης Βασιλειάδης).

Χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου