ΤΟΠΙΚΑ

Αλληλεγγύη στην Σκιάθο

αλληλεγγύη-στην-σκιάθο-494113

Πρωτοβουλία αλληλεγγύης για την ενίσχυση 81 οικογενειών άπορων Σκιαθιτών πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των ημερών του Πάσχα, προκειμένου να βοηθηθούν όσοι έχουν ανάγκη. Συνολικά διανεμήθηκαν 1.160 κιλά τροφίμων σε 81 οικογένειες οικονομικά αδύναμων κατοίκων του νησιού, χάρη στη συστράτευση τοπικών δυνάμεων.

Η καθιερωμένη δράση υποστήριξης των οικονομικά ασθενέστερων για τις γιορτές του Πάσχα, πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή και την υποστήριξη των φορέων: Σύλλογος Γονέων 1ου Δημοτικού Σχολείου, Σύλλογος Γονέων 2ου Δημοτικού Σχολείου, Σύλλογος Γυναικών Σκιάθου, Τοπικό Τμήμα Σκιάθου Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού και Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Σκιάθος», με τον συντονισμό του Δήμου Σκιάθου.

Τη δράση υποστήριξαν η κ. Όλγα Μάνου με δωρεά σε άλευρα, η οργάνωση ΔΕΣΜΟΣ με προσφορά σε τρόφιμα αξίας 200 ευρώ, τα ζαχαροπλαστεία «Αριστον», «Βελετζάκος», «Καραμέλα», «Γιαννακόπουλος», «Ορτουλίδης», «Άστρον», και το σ/μ Αστέρας. Πολύ σημαντική ήταν η προσφορά 70 αμνοεριφίων, δωρεά των κυρίων Γεωργίου και Παράσχου Αλεξανδρίδη, οι οποίοι συστηματικά και ποικιλοτρόπως υποστηρίζουν τους οικονομικά αδύναμους, την εκπαιδευτική κοινότητα και την εκκλησία της Σκιάθου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου