ΤΟΠΙΚΑ

Νέος εξοπλισμός για τα εκπαιδευτικά τμήματα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

νέος-εξοπλισμός-για-τα-εκπαιδευτικά-τ-493231

Πέντε συμβασιοποιήσεις έργων ύψους 80.000 ευρώ

Με νέο εξοπλισμό προμηθεύονται εκπαιδευτικά τμήματα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας μέσω του ΕΣΠΑ. Εγκρίθηκαν πέντε συμβασιοποιήσεις ύψους 79.294,91 ευρώ, οι οποίες αποτελούν μέρος του έργου «προμήθεια εξοπλισμού εκπαιδευτικών ιδρυμάτων» συνολικού προϋπολογισμού 1.811.000 ευρώ.

Κύριος του έργου είναι το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ενώ οι υπογραφείσες συμβάσεις αφορούν στην προμήθεια εξοπλισμού για τα εξής τμήματα του Πανεπιστημίου:

  • Προμήθεια βιντεοκάμερας υψηλής ανάλυσης, τηλεόρασης LCD και υπολογιστών για τα τμήματα Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας, Μηχανικών Χωροταξίας και Πολιτικών Μηχανικών.
  • Προμήθεια ψηφιακής βιντεοκάμερας, πυκνωτικών μικροφώνων, δομικού πακέτου ΝΧΤ, δομικά στοιχεία LEGO, ΝΧΤ εκπαιδευτικού λογισμικού προγραμματισμού και μετατροπέα σήματος βίντεο για τα τμήματα Προσχολικής Εκπαίδευσης, Ειδικής Αγωγής και Αρχιτεκτόνων Μηχανικών.
  • Προμήθεια δειγματοληπτών εδάφους και φορητής μονάδας μέτρησης ποιοτικών και ποσοτικών παραμέτρων νερού για το Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής.
  • Προμήθεια συστήματος κοπής- χάραξης για το τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών.
  • Προμήθεια φασματοφωτομέτρου υπέρυθρου FT-IR για το τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και αφορά στην ενίσχυση των Τμημάτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με διδακτικό και ερευνητικό εξοπλισμό ώστε να διασφαλιστεί υψηλού επιπέδου παροχή εκπαιδευτικού και ερευνητικού έργου για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου