ΤΟΠΙΚΑ

Θλίψη για την απώλεια 59χρονης Βολιώτισσας εμπόρου

θλίψη-για-την-απώλεια-59χρονης-βολιώτισ-491705

Εφυγε από τη ζωή η Αθανασία Γκάρτζου

Εφυγε εντελώς αιφνίδια και πρόωρα σε ηλικία 59 ετών η Αθανασία Γκάρτζου. Η άτυχη γυναίκα απεβίωσε την Τρίτη στις 4 τα ξημερώματα, μετά από ξαφνική αδιαθεσία που παρουσίασε, ενώ βρισκόταν στο σπίτι της και καθόταν στο σαλόνι.

Ο σύζυγός της έτρεξε άμεσα να τη συνεφέρει και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ Βόλου. Οι προσπάθειες για την επαναφορά της συνεχίστηκαν από διασώστες του ΕΚΑΒ, πλην όμως απέβησαν άκαρπες.

Λίγη ώρα μετά μεταφερόταν στο Αχιλλοπούλειο και διαπιστωνόταν ο θάνατός της. Σύμφωνα με πληροφορίες από το οικείο περιβάλλον της, ο θάνατό της αποδόθηκε σε πνευμονικό οίδημα.

Η 59χρονη ήταν πολύ γνωστή στον Βόλο και την τοπική κοινωνία από την επί σειρά ετών επιτυχημένη επαγγελματική δραστηριότητά της στο εμπόριο.

Διατηρούσε βιοτεχνία ρούχων στην οδό Ιάσονος στο ύψος της Τοπάλη. Ηταν ένας χαμογελαστός άνθρωπος, μία εχέμυθη επιχειρηματίας.

Προβλήματα υγείας την ανάγκασαν να αποχωρήσει από το εμπόριο και να συνταξιοδοτηθεί πρόωρα.

Ηταν παντρεμένη και από τον γάμο της είχε αποκτήσει δύο γιους, τον Αθανάσιο και τον Χρήστο. Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 10:00 από τον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου