ΤΟΠΙΚΑ

Το Γηροκομείο Βόλου άνοιξε την αγκαλιά του στον Φώτη Λαδόπουλο

το-γηροκομείο-βόλου-άνοιξε-την-αγκαλι-491545

Το Γηροκομείο Βόλου «ανοίγει» την αγκαλιά του στον Φώτη. Οι άνθρωποι της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων στο Γηροκομείο Βόλου, ευαισθητοποιημένοι από την πρόσφατη περιπέτεια υγείας του αγαπητού σε όλους «ερημίτη του Θεού», επικοινώνησαν χθες με τους θεράποντες γιατρούς του Νοσοκομείου Βόλου και τους ανακοίνωσαν ότι μόλις πάρει εξιτήριο ο Φώτης Λαδόπουλος, το Γηροκομείο μπορεί να τον φιλοξενήσει παρέχοντας του «στέγη και κλίνη».

Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το Γηροκομείο Βόλου προτείνει στο Φώτη Λαδόπουλο να φιλοξενηθεί στο Ίδρυμα, ο ίδιος όμως το είχε αρνηθεί ευγενικά, αφού λόγω στάσης ζωής, είχε επιλέξει να ζει μόνος του κοντά στη φύση, στην παράγκα που του έχει παραχωρηθεί από φίλο του, κοντά στο Πανθεσσαλικό Στάδιο της Νέας Ιωνίας.

Οι άνθρωποι του Γηροκομείου, όπως τόνισε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ χθες ο διευθυντής του ιδρύματος, Γιώργος Ραφτόπουλος, ελπίζουν ότι αυτή τη φορά θα αποδεχτεί την πρόσκληση και θα αποτελέσει σύντομα το νέο μέλος της οικογένειας του ιδρύματος.

Σε ανακοίνωση εξάλλου που εκδόθηκε για το θέμα από το Γηροκομείου, υπογραμμίζεται μεταξύ άλλων: «Αγαπητοί συμπολίτες, η Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων “Γηροκομείον Βόλου” σε συνέχεια της πολυετούς προσπάθειας να βρίσκεται δίπλα σε εκείνους που έχουν ανάγκη και να αφουγκράζεται τις δυσκολίες των μοναχικών ηλικιωμένων, θα ήθελε να εκφράσει την πρόθεση και συνάμα τη χαρά να εντάξει στη μικρή του κοινωνία, τοn δικό μας Φώτη, τον άνθρωπο που πάντα έδινε τα λιγοστά υπάρχοντα του διδάσκοντας την ανιδιοτέλεια. Άλλωστε έχει γίνει και στο παρελθόν η πρόταση να φιλοξενηθεί κοντά μας, μόνο που η αξιοπρεπής στάση ζωής του και οι δυνάμεις που ακόμη είχε, δεν οδήγησαν σε αυτή την κατεύθυνση. Όπως εκείνος πάντοτε προσευχόταν για όλους μας, τώρα είναι η δική μας σειρά να ενώσουμε τις προσευχές μας για εκείνον, για γρήγορη και πλήρη ανάρρωση αλλά και για τη θαλπωρή που του αξίζει, τουλάχιστον από τώρα και στο εξής. Φώτη σε περιμένουμε».

Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί ότι η 87χρονος Φώτης Λαδόπουλος παραμένει, μετά το ελαφρύ εγκεφαλικό που υπέστη για νοσηλεία, στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου, καθώς οι γιατροί έκριναν ότι εκτός από τις επιπλέον εξετάσεις που πρέπει να υποβληθεί, θα πρέπει κιόλας να δυναμώσει ο οργανισμός του, αφού ήταν αρκετά εξαντλημένος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου