ΤΟΠΙΚΑ

Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστεί μικρό γατάκι

κινητοποίηση-της-πυροσβεστικής-για-ν-491198

Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστεί μικρό γατάκι

Σωτήρια παρέμβαση των ανδρών της Πυροσβεστικής υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το πρωί, προκειμένου να απεγκλωβιστεί μικρό γατάκι. Τα γοερά κλάματα του μικρού ζώου, που είχε εγκλωβιστεί, σε αεραγωγό, κάτω από γυψοσανίδα καταστήματος της οδού Σπ. Σπυρίδη, κινητοποίησαν άμεσα ιδιοκτήτες και εργαζόμενους, που ζήτησαν τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Επιτόπου έσπευσε όχημα της Πυροσβεστικής με τρεις άνδρες, οι οποίοι προσπάθησαν με ιδιαίτερη ευαισθησία, να απεγκλωβίσουν το μικρό γατάκι. Η τιτάνια προσπάθεια των πυροσβεστών διήρκεσε δύο περίπου ώρες, κάτω από τα εναγώνια βλέμματα του προσωπικού, των πελατών του καταστήματος, αλλά και των ιδιοκτητών παρακείμενων καταστημάτων, οι οποίοι εξέφρασαν την ανακούφισή τους, μόλις το μικρό ζωάκι απεγκλωβίστηκε.

Το τρισχαριτωμένο γατάκι δέχτηκε αμέσως τη φροντίδα των ζωόφιλων, ενώ οι τρεις πυροσβέστες, που κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να το σώσουν, δέχτηκαν τις θερμές ευχαριστίες των παριστάμενων, για την άμεση ανταπόκριση και την ευαισθησία τους.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου