ΤΟΠΙΚΑ

Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες της κοινωφελούς εργασίας

αναρτήθηκαν-οι-προσωρινοί-πίνακες-τη-490649

Με τους 572 προσληφθέντες στους Δήμους της Μαγνησίας, από σήμερα η διαδικασία ενστάσεων

Τέλος στην αγωνία όσων είχαν υποβάλλει ηλεκτρονικά αίτηση προκειμένου να προσληφθούν στο πρόγραμμα πεντάμηνης απασχόλησης μέσα από το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας. Αναρτήθηκαν στο διαδικτυακό Τόπο του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr), στην ενότητα Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες -Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα 2015, στο πλαίσιο της υπ’ αριθμ. 2/2015 Δημόσιας Πρόσκλησης, οι προσωρινοί πίνακες.

Στον ιστότοπο του ΟΑΕΔ υπάρχει ο προσωρινός πίνακας κατάταξης στο «Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα 2015», ο οποίος περιλαμβάνει για τη Μαγνησία 572 ωφελούμενους – εγγεγραμμένους ανέργους στα Μητρώα του ΟΑΕΔ, ηλικίας 18 ετών και άνω, που επελέγησαν για να εργαστούν με πλήρη απασχόληση επί 5 μήνες σε Δήμους της χώρας αλλά και ο πίνακας αποκλειομένων για το ίδιο πρόγραμμα.

Σε πρώτη φάση στη Μαγνησία θα προσληφθούν πεντακόσια εβδομήντα δύο άτομα. Τη μερίδα του λέοντος» σε προσλήψεις έχει ο Δήμος Βόλου καθώς θα απασχοληθούν σε διάφορες θέσεις, ανά ειδικότητα 346 άτομα. Ακολουθούν οι Δήμοι Αλμυρού με 58 θέσεις, ο Δήμος Ρήγα Φεραίου με 45 θέσεις, ο Δήμος Νοτίου Πηλίου με 41 θέσεις, ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου με 24 θέσεις, ενώ στα νησιά προβλέπονται στη Σκιάθο 23 θέσεις, στη Σκόπελο 20 θέσεις και στην Αλόννησο 15 θέσεις

Οι συμμετέχοντες στη διαδικασία μπορούν να αναζητήσουν τη σειρά κατάταξής τους στον προσωρινό πίνακα κατάταξης ανέργων ή το λόγο αποκλεισμού τους στον πίνακα αποκλειομένων, με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης (τον κωδικό αριθμό της αίτησης).

Ενστάσεις κατά των αποτελεσμάτων των προσωρινών πινάκων μπορούν να υποβληθούν από την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015, στις 08:00 μέχρι την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015 και ώρα 12:00 το μεσημέρι. Οι ενστάσεις υποβάλλονται με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω της διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr), ενώ τυχόν απαραίτητα δικαιολογητικά μπορούν να κατατεθούν έως την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015 και ώρα 15.00.

Η κατάρτιση των πινάκων -σύμφωνα με τον ΟΑΕΔ- έγινε για πρώτη φορά με πλήρως αυτοματοποιημένο τρόπο υποβολής των υποψηφιοτήτων μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος του Οργανισμού και σύμφωνα με τα προβλεπόμενα κριτήρια της εγκεκριμένης από το ΑΣΕΠ Δημόσιας Πρόσκλησης.

Ο οριστικός πίνακας κατάταξης των ωφελούμενων και ο οριστικός πίνακας αποκλειομένων θα καταρτιστούν αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής και εξέτασης των ενστάσεων και ακολούθως θα ανακοινωθούν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου